2777
2789
عنوان

اقدامی ها بیایید دورهم باشیم

96 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من از دی ماه توی اقدامم ولی فعلا باردار نشدم😭

همش فکر میکردم ماه اول باردار میشم و بچم مهرماهی میشه ولی زهی خیااال باطل🥹🥹🥹

الان یه روزایی خیلی ناامید میشم بخاطر همین گفتم این تردیم رو بزنم که با کسایی که مثل خودم در حال اقدامن دور هم باشیم و امیدمون رو از دست ندیم😍😍

آهان اینم بگم 30 سالمه و 8 ساله عقدکردم و 6 ساله ازدواج کردم شهر غریب قبلش همه میگفتن بچه بیار ولی من دلم نمیخواست چون نیاز به فضای دونفر با همسرم داشتم الان یه مدت که اقدامم ولی خبری نشده تازگی ها فهمیدم که مامانم تو ۳۲ سالگی یائسه شده ولی به من نگفته بود🙁🙁

وقتی فهمیدم بهش اعتراض کردم چرا نگفتی ممکنه منم دچار یائسگی زودرس بشم اصراررررر داشت که نهههه ربطی نداره😕

خلاصه منم رفتم دکتر این ماه و ذخیره تخمدانم رو بررسی کرد یکیش دو بود ویکیشم ۴.۵😭😭😭

برام عکس رنگی نوشت که رفتم چهار روز پیش انجام دادم بهههه شدددددت درد داشت و کلی جیغ و داد کردم چون جفت لوله هام بسته بود که شکر خدا باز شد بعد عکس رنگی هم تا سه روز کامل خوابیدم چون به شدت دل درد داشتم و حالم بد بود🥹🥹

شنبه هم همسرم قراره بره آزمایش اسپرم بده و بعدش که جوابا آماده شد ببرم پیش دکترم تا ببینم چی پیش میاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستی به نظرم یه چندکیلو اضافه دارم که از فردا میخوام رژیم رو شروع کنم💪🏻

سلام عزیزم خوبی؟

اول بگم انشالله که خیر پیش بیاد زودتر مامان بشی.

دوم طبق تحقیقاتم جدا اصلاح سبک و روش‌های سنتی و ورزش های مخصوص به ویژه یوگا عاااالیه برا بارداری

سلام عزیزم خوبی؟اول بگم انشالله که خیر پیش بیاد زودتر مامان بشی.دوم طبق تحقیقاتم جدا اصلاح سبک و روش ...

سلام عزیزم شما خوبی؟

مرسی عزیزدلم😘❤️

راستش من تا قبل عید باشگاه میرفتم و کلا سبک زندگی سالمی دارم تقریبا ولی از عید چون باشگاه نرفتم دوباره یه سه کیلو اضافه کردم و باید حتما از فردا یه سری تغییرات توی زندگیم ایجاد کنم.

سلام عزیزم شما خوبی؟مرسی عزیزدلم😘❤️راستش من تا قبل عید باشگاه میرفتم و کلا سبک زندگی سالمی دارم تقر ...

خب خداروشکر پس احتمالا به زودی مامان میشی. چون انگار مشکلی وجود نداره صرفا لقاح یه اتفاق تصادفیه، واسه همین رخ نداده.

خب خداروشکر پس احتمالا به زودی مامان میشی. چون انگار مشکلی وجود نداره صرفا لقاح یه اتفاق تصادفیه، وا ...

امیدوارم ….نمیدونم شمام تو اقدامی یا نه؟ولی کلا اینطوری که آدم وقتی اقدام میکنه و نمیشه یه حجم بزرگی از ناامیدی سر آدم آوااار میشه و هی فکرام منفی میکنه ناخودآگاه

امیدوارم ….نمیدونم شمام تو اقدامی یا نه؟ولی کلا اینطوری که آدم وقتی اقدام میکنه و نمیشه یه حجم بزرگی ...

من یک سال و دو ماه پیش سقط داشتم بعدش اقدام نکردم شاید چندوقت دیگه بخوام اقدام کنم.

ولی می‌فهمم اکثر آدما همیت شکلین. مخصوصا اقدام که آدم هر سری یک ماه صبر میکنه و یهو میخوره تو ذوقش.

من یک سال و دو ماه پیش سقط داشتم بعدش اقدام نکردم شاید چندوقت دیگه بخوام اقدام کنم.ولی می‌فهمم اکثر ...

عزیزمممم…امیدوارم این سری فرشته قشنگت رو صحیح و سالم بغل بگیری اونم زود زود

قبلش حتما یه چکاب برو حتما

اره دارم یه سری ازمایش و اینا میدم.

ببین یه پیجی تو اینستا هست یه سری حلواهای سنتی میده برای بهبود باروری خیلی هم اتفاقی فهمیدم همکار همسرم با همون دوقلو بچه دار شدن.

اگه دوست داشتی تحقیق کنی خواستی ازشون بگیر.

منم یه بار گرفتم برا تنبلی تخمدان و اینا خوب بود. 

اسمشون ترشیرینی مامانی یه همچین چیزی 

مممنونم عزیزم خدا کنه.همچنین برای شما.شما چند سالته؟ من ۳۰

منم ۳۰ سالمه عزیزم

راستش من کلا بدنم حساسه و به هرچیزی واکنش نشون میده بخاطر همین نمیتونم سمت چیزای سنتی برم و میترسم

منم ۳۰ سالمه عزیزمراستش من کلا بدنم حساسه و به هرچیزی واکنش نشون میده بخاطر همین نمیتونم سمت چیزای س ...

آره متوجهم. 

با متخصص پیش برین مشکلی پیش نمیاد.

البته هرجوری آدم خودش صلاح میدونه.

ماما زهرا عباسی خیلی کارش خوبه.