2777
2789
عنوان

نامزدی و رابطه

242 بازدید | 30 پست

دقیقا همین الان اومدم تاپیک بزنم که دیدم راجب این موضوع رابطه تو نی نی سایت پر شده

چخبره🥲😂

میخواستم ازتون به عنوان کم تجربه مشورت بگیرم

نامزدم(عقدم)ازم درخواست رابطه میکنه ولی میترسم

از خیلی چیزا،وقتیم که بهش میگم میگه انقدر بی اعتماد بعد این همه مدت و این حرفا

واقعا بنظرتون مشکل از منه؟

درسته خیلی وقته باهمیم ولی احساس میکنم این به این معنی نیست که هیچ چیزی نمیتونه بینمون خراب کنه و منه دختر نمیخوام طوری رفتار کنم که یه روزی پشیمون بشم

سر این موضوع خیلی دعوامون شد و بحث برد سمت اینکه اعتماد نداری یا خودت میخوای ول کنی بری و این حرفو میزنی

نخواستم راجب این موضوع شخصی به کسی بگم ولی شما سیسیای عزیزم فرق دارین😂🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیین عزیزم هرکی فرق داره

یکی تو دوران دوستی اوکیه حتی که مخالفم

یکی تو دوران نامزدی

یکی بعدش

من خودم به شخصه وقتی میفهمم طرفم عقده شوهرم شرعیه چرا اوقات تلخی کنم بگم نه ولش کن اگر ولم کنه

جهنم ولم کنه هموم تایم شوهرمه گناه که نکردم خودمم خواستم

ببین خودت چی میخوای

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�

به هیچوجه گول ننه من غریبم بازیاشو نخور 

بگو بحث اعتماد نیست 

من هرچیزی رو به وقتش میپسندم 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

بگو کاملا بهت اعتماد دارم تا ابد و دهرم میخوای بغل من بمونی اوکی؟منتها نمیخوام تو نامزدی باردار شم و ب صد نفر جواب پس بدم اینو دیگ نمیتونه هیچکاریش بکنه و بهونه بیاره چون هررررچقدم پیشگیری کنی امکان بارداری هس

فعلا درگیریم جفتمون

رتبطه برقرار کنی دیگه زیاد مشتاق نمیشه زود برین سر خونه زندگیتون

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون