2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر کی هر کتابی معرفی کرد یا خلاصه خوندم یا خودشو یا اینکه از قبل خونده بودم عزیزم من کتاب زیاد خوندم ...

خب دارو چی 

بخدا من خودم وسواسم شدییدد بود پشت سر هم تکانه داشتم با دارو خیلی خوب شدم و تونستم اون چیزایی که تو کتاباس به کار ببرم 

شاید وسواست اندازه من شدید نبوده عزیز

پیش دکتر اولی که میرفتم حالم خوب نمیشد اصلا از درمان ناامید شده بودم تا اینکه دکترم رو عوض کردم یه تغییراتی ایجاد کرد و داروهای قویتر با دوز بالاتر نوشت اونجا نتیجه گرفتم 

گفتم تجربم در اختیارت بزارم 

پیش دکتر اولی که میرفتم حالم خوب نمیشد اصلا از درمان ناامید شده بودم تا اینکه دکترم رو عوض کردم یه ت ...

خداروشکر عزیزم 

اگر اذیت نمیشی یه نمونه از فکرای ترسناکت رو میگی میخوام بدونم‌شبیه من بود ک خوب شدی 

خداروشکر عزیزم اگر اذیت نمیشی یه نمونه از فکرای ترسناکت رو میگی میخوام بدونم‌شبیه من بود ک خوب شدی

اخه نمیدونم درسته بگم یا نه 

افکار آسیب به دیگران ، نفرین کردن ، ترس از اینکه کسی رو تو دلم مسخره کنم 

هر لحظه داشتم تحلیل میکردم که من نفرین کردم یا نه 

مسخره کردم یا نه 

و چپن ترس داشتم همش از ذهنم نفرین و انزجار و قضاوت میگذشت همش برای اینکه خطر احتمالی نفرین رو از دیگران دور کنم در حال دعا کردن و انجام یه سری مناسک خاص بودم ، همه چیو باید دقیق بررسی میکردم همه جملات که میشنیدم میخوندم میگفتم... خیلییی بد بود میخواستم اون کتابا رو بخونم شناخت درمانی کنم اما یه خط کتاب خوندن کلی عذاب بود برام و موفق نمیشدم ... همه چیز رو بیش از اندازه مورد بررسی قرار میدادم هر لحظه در عذاب و شکنجه بودم ..... فقط وقتی خواب بودم راحت بودم 

اخه نمیدونم درسته بگم یا نه افکار آسیب به دیگران ، نفرین کردن ، ترس از اینکه کسی رو تو دلم مسخره کنم ...

عزیزم حتما خیلی اذیت شدی 

واسه من این شکلی نبست کاش‌اینجوری بود 

ذهن من داعم میگه یه چیزی رو تکرار کن یه کاریرو میگه تکرار نکنی خانوادت برادر خواهرت می‌میرند یا آتیش میگیرن😭وای از روزایی ک نمیتونم انجام بدم مثل الان روانی ام بخدا داغونم 

عزیزم حتما خیلی اذیت شدی واسه من این شکلی نبست کاش‌اینجوری بود ذهن من داعم میگه یه چیزی رو تکرار کن ...

عزیزم هیچ فرقی نمیکنه هر کی نوع افکار خودش براش سخته 

مهم ماهیت وسواس و اجباره که به شدت آزاردهندس ... منم وقتی فکرامو تحلیل نمیکردم تا بدونم کسیو نفرین کردم یا نه فقط عذاب بود که میکشیدم.... ماهیت ش یکیه هم از تو وسواسه هم چیری که من مبتلا بودم‌‌

راهش هم یکیه برای درمان باید پا رو قوانین و مناسکت بزاری ... من دارو خوردن آروم تر شدم ولی در نهایت این خودم بودم که چرخه بررسی و تحلیل و مرور مداوم رو شکستم و قطعش کردم 

تو هم هر چند سخت از یه جایی زنجیره رو قطعش کن 

و خودتو توجیه کن که هیچ خطری پیش نمیاد و اینا فقط زاییده ذهن ترسو و محافظ کاریه که مریض شده

عزیزم هیچ فرقی نمیکنه هر کی نوع افکار خودش براش سخته مهم ماهیت وسواس و اجباره که به شدت آزاردهندس .. ...

دقیقا همه ی مشاور و روانپزشک همینو میگن 

من بارها پا روش گذاشتم اما ذهنم میگه اینبار بهت رحم کردم دفعه بعد این خبرا نیست 

اخه آتیش سوزی خیلیییییی ترسناکه همه وجودم پر از ترسه

دقیقا همه ی مشاور و روانپزشک همینو میگن من بارها پا روش گذاشتم اما ذهنم میگه اینبار بهت رحم کردم دفع ...

خب دیگه ذهنت اگه نتونه با بدترین هشدار ها تو رو هشیار نکنه که دیگه ذهن نیست 

کارشو خوب بلده دقیقا کاری رو انجام میده که تو رو واداررر کنه تو باید دستشو بخونی و بگی هه هه هه دستت رو خوندم اتیش سوزی و برخورد شهاب سنگم برام فرقی نداره هر چی باشه برام باطله ...

تو باید کم نیاری جلو این ذهن ترسیده که به هر چیزی دست میندازه تا به خیال خودش از تو محافظت کنه بهش بگو من با تو هم بازی نمیشم اون از سمت تو واکنش میخواد چون هم بازیشو پیدا کرده

خب دیگه ذهنت اگه نتونه با بدترین هشدار ها تو رو هشیار نکنه که دیگه ذهن نیست کارشو خوب بلده دقیقا کار ...

وااااا دقیقا

اما الان انقد مریض شدم تو این چند وقت شوهرم میخواد ببره منو اونجا 

وااااا دقیقااما الان انقد مریض شدم تو این چند وقت شوهرم میخواد ببره منو اونجا

آره دیگه وقتی اونقد اضطراب زیاد باشه دیگه دشوارتر میشه با لین توجیهات حل مسئله کرد توانایی حل مسئله پایین میاد تا حدی که دیگه حرف منطقی اثری نمیکنه....

کجا میخوای بری؟