2777
2789
عنوان

امروز چه خرج هایی داشتین🛍💚🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 34 پست
سلام عزیزم خوبی؟ یه سوال شما با ویس مدیتیشن میکنی؟ اگه اره از کجا پیدا میکنی؟ کانال تلگرام یا یوتوب ...

سلام خیلی ممنونم عزیزم خودت چطوری ؟ 

آره با ویس مدیتیشن میکنم چون خیلی بهتر از ویدیو هاست 

از اپلیکیشن کست باکس کانال این نقطه کلی تمرین مدیتیشن داره میتونی استفاده کنی برای من که خیلی خوب بود

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰۰ لاک ناخن خریدم۱۵۰ تینت لب۹۵۰ کتونی۱۰۰ هم پول رفت و آمدم با اسنپ شد

خریدات مبارکت به خوشی استفاده کنی😍

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

سلام خیلی ممنونم عزیزم خودت چطوری ؟ آره با ویس مدیتیشن میکنم چون خیلی بهتر از ویدیو هاست از اپلیکیشن ...

عالی عزیزم 

مرسیییی حتما گوش میدم 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

عالی عزیزم مرسیییی حتما گوش میدم

فداتشم مرسی 

خواهش میکنم گل من خوش گوش بدی🫶🏻