2777
2789
عنوان

واکسن اچ پی وی

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 34 پست
نترسون منو دلیلیش چیه چه عوارضی؟

عزیزم من خیلی از پیج های آگاهی رو دارم تو اینستا که در مورد همه چی روشنگری میکنن و به مردم آگاهی میدن 

دقیقا مثل زمان کرونا، همین پیج های آگاهی رو سر مردم فریاد میزدن که واکسن نزنید 

الان پبجشو نشون میدم

عزیزم من خیلی از پیج های آگاهی رو دارم تو اینستا که در مورد همه چی روشنگری میکنن و به مردم آگاهی مید ...

اخه من مبتلام تایپ‌۱۸ام مثبت شده

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم درمانش واکسن نیس ک، خیلیا ک آگاهی داشتن من ازشون شنیدم حنا و نوره مالیدن خود به خود دفع میش ...

من زگیل ندارم فقط توازمایشم نشون دادمثبت شدم

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

عزیزم نمیخوام برسونمت ولی متاسفانه عوارض این، مثل واکسن کر. ونا

مگه واکسن کرونا عوارض داشت؟

من دودوزواکسن کرونازدم

هایلایت واکسن اچ پی وی رو تا آخر مطالعه بفرمایید

چه پیج ترسناکیه همه چی علم رو‌زیر سوال برده

به حرف ضد علم هاهم توجه نکن . اینا واکسن کرونا زدن بعد ۴ سال یکی بمیره میگن واسه واکسن بود

والا من ترجیح میدم هر واکسنی که لازمه بزنم 

حتی اگه بدهم باشه برام مهم نیست .دوست دارم هرکاری که میتونم برای خودم بکنم

حالا شما واقعا فکر میکنید اچ پی وی اینقدر ترسناکه.

بچه ها من نمیخوام بگم نه واکسن نزنید.

اما یک چیزی رو من واقعا بهش پی بردم هیچ چیز خطرناکتر وکشنده تراز استرس و اضطراب نیست.

زمان کرونا یادتونه چقدر استرس وارد کردن بهمون

خیلی ها بخاطر ترس و استرسی که داشتن ایمنی بدنشون ضعیف شد و زوترکرونا گرفتن و بدنشون مقاومت نکرد و تمام کردن

وگرنه کرونا اونقدرها هم خطرناک نبود ،مثل سرماخوردگی ساده بود.

الان تا اینستاروباز میکنی تبلیغات برا اچ پی وی😂

چرا اینقدر مردم رو میترسونن آخه؟چرا اینقدر استرس وارد میکنن به مردم.

اچ پی وی چندین نوع داره که اکثرشون اصلا خطرناک نیستن و بعد مدتی کاملا ازبدن خارج میشه ویروس و دوباره سلامتی کامل برمیگرده.دوسه تا نوع خطرناک داره که اونم صددرصد به سرطان تبدیا نمیشه،مگر اینکه سیستم ایمنی ضعیف باشه بدن نتونه مقاومت کنه دربرابرش.

حواستون باشه با این تبلیغات الکی   که صرفا منفعتی داره برا خیلی ها خودتون رو درگیر استرس نکنید تا مستعد هزاران بیماری خطرناک نکنید.غذای سالم بخورید،ورزش کنید،تا میتونید از استرس لعنتی دورکنید خودتون رو (که صدالبته عامل این استرس ها همین گوشی هامون هست که پراز اطلاعات پوچ وبیهوده است)اینجوری همیشه سالم میمونید🙏🌸