2777
2789

من یه مبلغ کمی رو جمع کرده بودم یه تیکه طلا خریدم حالا با پول پس انداز خرد خرد ۱۰۰تومن ۱۰۰تومن ۵۰تومن اینا. پولی که حتی واسه ما مرداشون نتونستن بگیرن.چون مخارج ایران و میفهمین چه شکلیه بعدش تو یه مهمونی اون طلا گردنم بود اونجا پرسید چن خریدیش.ابجیم سریع گفت ۹۰٪خودش جمع کرده بود اونام با تعجب چی جوری جمع کردین اینا خلاصه همه تعجب کردن چون سنمم کمه وضع مونم زیاد خوب نیس.

اون زمان پولام کم کم ۳۵۰۰بود همش با زحمت خودم از هوس و همه چی که میخواستم گذشتم.

تا اینکه زن عموم خودش تعجب کرد که من شوهرم کار میکنه نتوسنت اینجوری پول کنه چون فامیلایی ما وضع همشون متوسط به پایین یکی و دنفر اوضاعشون خوبه 

همه تعجب اینا الانم در حدی بی پول شدم پولام از ۲۳۰تومن ۳۰۰تومن بالا نمیره لنگ یه هزاری شدم ۵۲تومن ته کیفم بود نرفتم یا شارژ بگیرم که فردا میرم امتحان بدم هزینه ی کریاه ماشین و اسنپ بشه الان سه ماهه پولام اصن جمع نمیشه یا گم میشه یا یه جوری خرج میشه اصن نمی دونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ راهی نیست برای جلوگیری از چشم زخم؟ همیشه واسم سوالع

مادرم گفت چن تا دونه اسپند بزار تو کیفت گذاشتم تاثیری نداشت

لامصب ۵۲تومنم گپ شد دیگه هیچی فردا رو چیکار کنم 

مادرم گفت چن تا دونه اسپند بزار تو کیفت گذاشتم تاثیری نداشتلامصب ۵۲تومنم گپ شد دیگه هیچی فردا رو چیک ...

دعای ون یکاد چی موثر نیس؟

خدایا تنها به قدرت تو ایمان دارم خودت میدونی چه تلاشی کردم میشه برام صلوات بدین؟🥺

هیچ راهی نیست برای جلوگیری از چشم زخم؟ همیشه واسم سوالع

حرز امام جواد تاثیر فوق العاده داره+ هرگز موفقیت هامون و به خصوص دارایی ها و خوشبختی خانوادگی رو نباید به رخ بقیه بکشیم و یا حتی به بقیه بگیم. 

حرز امام جواد تاثیر فوق العاده داره+ هرگز موفقیت هامون و به خصوص دارایی ها و خوشبختی خانوادگی رو نبا ...

منم با مورد دومی موافقم اره حرز رو ام شنیدم اما باید معتبر باشه 

خدایا تنها به قدرت تو ایمان دارم خودت میدونی چه تلاشی کردم میشه برام صلوات بدین؟🥺