yas7576 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/01 تعداد پست: 190 عنوان توروخدا کمکم کنین در مرز دیوانه شدنم 98 بازدید | 6 پست رابطه ام با پارتنرم خیلی سرد شده از طرف اونلانگ هم هست و نمیدونم باید چیکار بکنم قبلاً خیلی عالی بود رابطمون ولی یک هفته هست خیلی سرد شده با من به نظرتون منتظر هست من آنقدر سرد بشم و تموم بکنم؟ 1404/03/02 | 18:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 7893 دوستانه بهت میگمتورو خدادور این رابطه ها رو خط بکشیدجز اینکه فکرتون درگیر بشهجز اینکه مدام درگیری ذهنی داریچرا جوابمو ندادانلاین نشدینی میاد منو بگیرهاگه نگیره چیو..... میبینی؟ داخلش آرامش نیستچیزیکه داخلش ارامش نداره روبذارید خط قرمز خودتون
dinaـberry عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 38 نمیدونم رابطتون در چه مرحلهای هستش یا طرف مقابلت چجوری آدمیهولی اگه ی درصد احتمال میدی رابطتتون اخراشهتو تموم کننده باشی بهتره اگه دختر پایان دهنده ی رابطه باشه از لحاظ روانی بار کمتری براش خواهد داشت
yas7576 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/01 تعداد پست: 190 نمیدونم رابطتون در چه مرحلهای هستش یا طرف مقابلت چجوری آدمیهولی اگه ی درصد احتمال میدی رابطتتون اخ ... خخب مشکل همین هست که من دوسش دارم و نمی تونم تموم کننده باشم از طرفی فرد مقابل خیلی فرد خوبی هست و این مشکل که میگم یک هفته است به وجود اومده
yas7576 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/01 تعداد پست: 190 دوستانه بهت میگمتورو خدادور این رابطه ها رو خط بکشیدجز اینکه فکرتون درگیر بشهجز اینکه مدام درگیری ذه ... خب تا الان باعث آرامش بوده ولی یک هفته است همه چی نابود شده انگاری
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 7893 خب تا الان باعث آرامش بوده ولی یک هفته است همه چی نابود شده انگاری از همون اول هم نبودهفقط فکر می کنه که بوده.
dinaـberry عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 38 نمیدونم رابطتون در چه مرحلهای هستش یا طرف مقابلت چجوری آدمیهولی اگه ی درصد احتمال میدی رابطتتون اخ ... عزیزم اگه واقعا آدم خوبی باشه ی هفته شما رو اذیت نمیکنه