2777
2789
عنوان

پرنسس بابل گام

136 بازدید | 10 پست

میشه شما تحصیلاتتو بگی و طبق چه نوشته و شواهدی تاریخو انکار میکنی 

اتشکده های زرتشت هنوز هم هستن و یکی از اونا تا الان شعله وره 

عشاق و سینه چاک های نظام تو تاپیک های من نظر ندن.   اینجوری اعصاب جفتمون راحته

تاریخ و انکار میکنه؟ ول کن نصف این کسایی که این حرفا رو میزنن منبعشون مدگله

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکم خوردی ؟

خب می‌پرسی چجوری به این نتیجه رسیدم 

من گفتم 

در آثار هخامنشی و ساسانی اثری از اسم زرتشت و کتابش نیست 

و کرتیر موبد هیچ اسمی از زرتشت در کتیبه اش نياورد صبر کن 

بعد اسلام خبری ازش نیست تا میرسه ایلخانان بر ایران حاکم میشن یک دفعه زرتشت وارد تاریخمون میشه 

همینطور قبلا گفتم قدیمترین اوستا مال دوره ایلخانانه

دختر مازندرانم

۲ نسخه شاهنامه امروزه موجوده متاسفانه کامل نیست 

من ما نمیتونیم نتیجه بگیریم زرتشت در شاهنامه اومده 

تموم نسخه های امروزه از شاهنامه موجوده جز اون ۲ نسخه همه پساایلیخانی مطمعنا تحریف شدن

دختر مازندرانم

تاپیکم خوردی ؟خب می‌پرسی چجوری به این نتیجه رسیدم من گفتم در آثار هخامنشی و ساسانی اثری از اسم زرتشت ...

نه خوردمش خوندمش 

از خیلی چیزای تاریخی شاهدی نیست ولی این دلیل بر وجود نداشتنشون نمیشه

خود اسلام اگه بخواب ببری زیر ذره بین ۸۰ درصدش ساخته ذهن دوره های مختلف تاریخه 

عشاق و سینه چاک های نظام تو تاپیک های من نظر ندن.   اینجوری اعصاب جفتمون راحته

نه خوردمش خوندمش از خیلی چیزای تاریخی شاهدی نیست ولی این دلیل بر وجود نداشتنشون نمیشهخود اسلام اگه ب ...

عزيزم اگه یکم تحقیق کنید میبینی از زمان سامانیان تا ایلخانان تاریخ ایران به نفع شرق تحریف شده 

هسته تمدن های ایرانی از تمدن ایلام تا ساسانیان 

در غرب ایران بود 

وقتی که شرقیان بر ایران حاکم میشن میبینی تموم توجه ها رفته به سمت شرق توران رستم و..... اینا وارد تاریخمون میشن

دختر مازندرانم

خب شاید از بین رفتن😐شاید دین زرتشت بعد از هخامنشی به وجود اومده

خب کرتیر موبد چرا از زرتشت حرفی نزده 

کرتیر موبد یکی از آدم های مهمی بود دین مزیدستا در شاهنشاهی ایران رسمی کرد و به مقام موبد موبدان رسید 

ولی می‌بینیم حتی اینم اسمی از زرتشت نیاورد

دختر مازندرانم