2777
2789

همش باید دعوا کنیم 

اخه بعضی از دوستای من اونجورین 

چرا دیر سین کردی فلان جا رفتی چرا نگفتی فلانی هم هست 

چرا تو حرفات اسم فلان دختر اوردی 

من اینجوری نیستم 

از چیزی ناراحت بشم میگم امکان نداره بریزم تو خودم الکی هم کش نمیدم و فهر نمیکنم 

ولی دیگه سر انلاین بودن و سین کردن و حرف زدنا دعوا نمیکنم 

بعد بهم میگن پسر باید ازت حساب ببره 

از تجربیاتتون بگین ادم باید چجوری باشه 

من خودمم تو رابطه دوست دارم ازاد باشم حتی ذهنمم ازاد باشه فضا داشته باشم با طرف مقابلمم همینجوریم

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا تا وقتی ازدواج نکردن اگه باهشون این مدلی رفتار کنی شااااید برای این که هنوز به دستت نیاوردن تحمل کنن 

اما بعد ازدواج عمرا عممممرا مردی باشه همچین زن پیگیر و تو مخی بتونه تحمل کنه ....

این گیر های بیخود باعث میشه مردا فکر کنن تحفه ی خاصی هستن و بیشتر به سمت و سویی جذب میشن که نباید بشن.‌..

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بسازنباش معنیش این نیست.یعنی وقتی میبینی درحقت ظلم میشه سکوت نکن یعنی واسه خودت پس اندازداشته باش حتی کم.یعنی توقع داشته باش اولویت زندگیش باشی.یعنی وقتی خشونت میبینی ساکت نمونی وخیلی چیزای دیگه اینکه گیربدی و اذیت کنی که خداروخوش نمیاد طرفم فراری میدی