2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پله به پله واماش برات باز میشه باید اول یک میل بعد دو و سه و چهارو‌بگیری تا پنج تومنیش باز بشه ک‌مهل ...

میشه بیشتر توضیح بدی

1 میلیون رو گرفتم کی 2 باز میشه

2 رو گرفتم 3 کی

و همینطوری الا آخر

خوش باش دو نفره 

بین این واما هم بین هر کدوم حداقل باید چهارده روز فاصله باشه ینی مثلا بعد گرفتن وام یک میلیونی ۱۴ روز صبر کنی و بعد به صورت یکجا تسویه کنی و به همین ترتیب تا وام ۵ میلیونی باز بشه

بین این واما هم بین هر کدوم حداقل باید چهارده روز فاصله باشه ینی مثلا بعد گرفتن وام یک میلیونی ۱۴ رو ...

یعنی 1 رو میگیریم 

14 روز بعد تسویه میکنیم 2 باز میشه

14 روز بعد تسویه 3 باز میشه؟ 

ضامن و چک که نمیخواد

یا باز کردن حساب تو پاسارگاد؟ 

خوش باش دو نفره 

یه راه دیگه هم وجود داره که اگر یه پولی داشته باشی و بذاری که توی ویپادت بمونه روزانه به ازای هر ۱۰۰ هزار تومن یه سکه ویکلاب بهت میده که اگر تعداد این سکه‌ها به ۹ هزار تا برسه می‌تونی وام ۱۰ میلیونی با بازپرداخت ۱۲ ماهه بگیری

خب پس اونجوریم خیلی طول میکشه ینی روزی ۸۰تا سکه بهت میده تا بشه ۹۰۰۰تا خیلی طول میکشه تازه باید اصلا ...

آره بدرد نمیخوره

تازه از الان شروع کنم 2 ماه دیگه 3 میلیون میده و اونم باید سریع پس بدم مزخرفه

خوش باش دو نفره 

خب پس اونجوریم خیلی طول میکشه ینی روزی ۸۰تا سکه بهت میده تا بشه ۹۰۰۰تا خیلی طول میکشه تازه باید اصلا ...

کاش میشد 5 تومن یجوری بدست بیارم 2 هفته ای

خوش باش دو نفره 

آره بدرد نمیخورهتازه از الان شروع کنم 2 ماه دیگه 3 میلیون میده و اونم باید سریع پس بدم مزخرفه

دوماه ک نه یک ماه دیگه به سه میلیون میرسی الان یه میلیونو میگیری چهارده روز بعد تسویه میکنی بعد دو میلیونو میگیری دوباره بعد چهار ده روز تسویه میکنی میرسی به سه‌میلیون 

بعد اینکه میتونی همون یک میلیونو هم حتی چهار ماهه توی چهار قسط برگردونی ولی تا تسویه نشه نمیتونی بری روی دومیلیون