یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بین این واما هم بین هر کدوم حداقل باید چهارده روز فاصله باشه ینی مثلا بعد گرفتن وام یک میلیونی ۱۴ روز صبر کنی و بعد به صورت یکجا تسویه کنی و به همین ترتیب تا وام ۵ میلیونی باز بشه
یه راه دیگه هم وجود داره که اگر یه پولی داشته باشی و بذاری که توی ویپادت بمونه روزانه به ازای هر ۱۰۰ هزار تومن یه سکه ویکلاب بهت میده که اگر تعداد این سکهها به ۹ هزار تا برسه میتونی وام ۱۰ میلیونی با بازپرداخت ۱۲ ماهه بگیری
آره بدرد نمیخورهتازه از الان شروع کنم 2 ماه دیگه 3 میلیون میده و اونم باید سریع پس بدم مزخرفه
دوماه ک نه یک ماه دیگه به سه میلیون میرسی الان یه میلیونو میگیری چهارده روز بعد تسویه میکنی بعد دو میلیونو میگیری دوباره بعد چهار ده روز تسویه میکنی میرسی به سهمیلیون
بعد اینکه میتونی همون یک میلیونو هم حتی چهار ماهه توی چهار قسط برگردونی ولی تا تسویه نشه نمیتونی بری روی دومیلیون