2777
2789
عنوان

آقایون میشه به سفر مجردی

285 بازدید | 49 پست

دو تا پسر مجرد خوشبین بود ؟

چرا باید تنهایی برن سفر؟

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا نرن🙄

بعدم از مردای نی نی سایت این سوالو نکن اگه سالم بودن توی سایت زنونه پلاس نبودن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

چون رفیقن

چون ادم گاهی نیاز داره با دوستاش باشه

چون اسیر نگرفتیم

چون انتخاب رفیق با خود ادمه

چون رفیق ادم باهاش خود خودشه

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

چرا نرن😐

آخه آدم می ترسه فکرایه بد به سرش میاد البته پیرایه خوبی هستن ولی باز تنهایی جالب نیست

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
اتفاقا خیلی خوبه

از چه لحاظ

آخه آدم می ترسه فکرایه بد به سرش میاد البته پیرایه خوبی هستن ولی باز تنهایی جالب نیست

ربطی نداره

بنظرم اگه ادم خوبی نباشه توی شهر خودشم کاراشو میکنه

بدبین نباش

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
چرا خوشبین نبود اخهاگ بش اعتماد داری بهش فضا واسه ی حریم شخصی بده البته نظر من

یعنی دست از پا خطا نمیکنن؟