2777
2789
عنوان

یه بانک دوست داشتنی

109 بازدید | 18 پست

سلامم امیدوارم حالتون خوب باشه🥺. خواستم یه بانک بهتون معرفی کنم اگر کسی حساب این بانکو نداره . بلو بانک ، بانک خوبیه رایگان و آنلاین میتونید درخواست حساب بدید و براتون  میارن در خونه. رنگ کارتم میتونید انتخاب کنید. من راضی بودم ازش . فقط لطفاً هنگام ثبت نام کد دعوت منو بزنیددد خیلی دعاتون میکنم مرسیی .

OODM4I 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی خوبه فقط دعا کنین بانک سامان ور شکست نشه وگرنه به چوخ رفتیم

بانک سامان شما شنبدی وام صد میلیونی میده؟؟

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
بعد چه نفعی واسه من داره

بانک خوبیه من ازش راضیم... دوست داشتی نصب کن. بعدشم میتونی بقیه رو خودت دعوت کنی فامیل یا دوستات. کد دعوتت رو بزنن بهت پول میده

وفنی با بانک گرفتی هرکی دعوت کنی بهت جایزه مبده

جایزه صد میلیون نقد میده خوبه زیر 100 م  درد عمه شون میخوره 

(کانکت یار) برای بیکاران تو خونه ، دوست داشتی کد معرف 41gf5 بزن دو نفر 500 هدیه بده ، ثبت‌ نام ش مجانی دانلود از کافه بازار 

آره خیلی خوبه فقط دعا کنین بانک سامان ور شکست نشه وگرنه به چوخ رفتیم

هر بانکی بخوای حساب کنی معلوم نیس یه روزی باشه یا ن😂🤕 همه چیو باید سپرد دست خدا

هیچی این شصت تومن میگیره به ریش تو میخنده دعا میکنه

مگه دارم سرش کلاه میزارم که به ریشش بخندم؟ اونم میتونه بعدا بقیه رو دعوت کنه... بعدم یه حساب بانکه چیز مضری نیس ک