2777
2789
عنوان

شما جای من باشید چیکار میکنید

212 بازدید | 16 پست

پنجشنبه دعوت شدیم یه عروسی راه دور ،فامیل نزدیک نامزد سابق همسرم .

یه جورایی شوهرم و خانوادش این خانوده رو مسول به هم خوردن نامزدیش میدونند.

ولی اونا عروسی ما که ۵ سال پیش بود اومدن .

حالا شوهرم میگه زشته نریم  چون عروسیمون اومدن ،از طرفی فهمیدم داره با عموش و بردارش برنامه میچینه  مجردی بره .

خیلی بهم برخورد ،به هیچ وجه نمیخوام برم ،از طرفی میخوام یه کاری کنم اونم نتونه بره ،حالا چیکار کنم‌؟

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم حتما باشوهرم میرم و خیلیم به خودم میرسم، تنها نفرستش

به هیچ وجه اجازه نمیدم تنها بره ،از طرفی دوست دارم یه کاری کنم کلا نتونن برن که دیگه اینجوری برنامه نچینند

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
بنظرم به خودت خیلی برس و بروحتما

بهم برخورد که اصلا از من نپرسید میای یا نه ،بعد رفته با عموش و داداشش برنامه چیدن ،مجردی برن ،دوست دارم نزارم کلا بره

اگ رفت برو نرفتی نذار بره

اره همین کار رو باید بکنم

ولش كن و به روي خودت نيار

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ولش كن و به روي خودت نيار

به روی خودم نیارم و برم عروسی؟

به روی خودم نیارم و برم عروسی؟

بذار هر كاري ميخواد بكنه و اگه گفت بيا بگو باشه ميام ولي اگه نريم بهتره

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

حتما برو‌ نزار تنها بره اون که نامزدسابقشه میخواد بره چرا شما نری

عروسی پسر عموی نامزد سابقشه،اصلا خوشم نمیاد برم هم راه دوره ،هم هوا گرمه ،بچه کوچیکم دارم .

یه جوری دلم میخواد کلا نرن ،اینجوری بردار شوهررمم و عموش  یاد میگیرم برا خودشون  برنامه نچینن

به نظرم حتما باهاش برو که به نامزد سایقش نشون بدی شهرت الان چقدر خوش بخته. 

بعدشم،  یعنی چی میخواد مجردی بره؟ مگه شوخیه؟  بره عروسی فامیل نامزد سابقش اونم بدون تو که الان همسرشی؟ 

حتما حتما باهاش برو.  یه کاسه زیر نیم کاسه هست که نمیخواد تورو ببره. 

اصلا بی خیالش نشو. 

عروسی پسر عموی نامزد سابقشه،اصلا خوشم نمیاد برم هم راه دوره ،هم هوا گرمه ،بچه کوچیکم دارم .یه جوری د ...

خب نزار شوهرت نه تنها اینجا هیچ جا دیگه تنها بره ازدواج نکردید ک هرکی برا خودش تنها باشه