2777
2789
عنوان

یه خواهش واقعی و از ته دل

26 بازدید | 2 پست

سلام به همه‌ی دوستای مهربون

من یه خانوم متاهلم که فعلاً شرایط بیرون رفتن و کار کردن رو ندارم، ولی مثل خیلیا دلم می‌خواد یه گوشه‌ای از زندگیم برای خودم باشه. یه کار کوچیک، یه قدم ساده.

مدتیه به نقاشی علاقه‌مند شدم و دوست دارم وسایل مورد نیازش رو تهیه کنم، یا شاید هم با این پول بتونم یه کار دیگه‌ای شروع کنم که بهم انگیزه بده و کمکم کنه یه مسیر تازه رو بسازم.

حالا اگه دوست داشتین و خواستین کمکم کنین، می‌تونین با کد دعوت من تو اپلیکیشن بلو بانک (BluBank) ثبت‌نام کنین.

یه اپ بانکیه که خودم استفاده می‌کنم و واقعاً ازش راضی‌ام:

• وام بدون ضامن می‌ده
  • سود روزشمار برای پول داخل حساب
  • اپلیکیشنش خیلی ساده و کاربرپسنده
  • پشتیبانی‌ش هم سریع و پاسخگوئه

ولی مهم‌تر از همه اینکه…

اگه امروز (جمعه) با کد دعوت من ثبت‌نام کنین، بلو بانک ۶۰ هزار تومن بهم هدیه می‌ده (از فردا می‌شه ۳۰ تومن).

برای شما هیچ فرقی نمی‌کنه، فقط یه ثبت‌نام ساده‌ست که کمتر از ۱۰ دقیقه وقت می‌گیره و برنامه‌ش رو راحت می‌تونین از بازار یا اپ‌استورهای دیگه دانلود کنین.

کد دعوت من: NFOTTA

اگه این لطفو در حقم بکنین، از ته دلم براتون دعا می‌کنم

خدا دلاتون رو شاد کنه و خیر و برکت بیاره به زندگیتون

حتی اگه فقط خوندین و رد شدین، باز هم ازتون ممنونم که وقت گذاشتین

من دارمش متاسفم

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.