این تاپیک آموزشی است!
برنج شیرودی رو خیلیاتون میشناسین؛ ولی کمتر کسی به تاریخچش دقت میکنه. منم از اون جایی که نمیدونم چرا به برنج علاقه دارم، یه سرچ زدم و یه پست هم براش نوشتم.
خلاصش که برنج شیرودی، طبیعی نیست و توی آزمایشگاه ها با ترکیب دو تا برنج طارم دیلمانی و برنج خزر به وجود اومد.
بعد این برنج رو که تولید کردن، رفتن توی تنکابن و آمل و چالوس کاشتن (هر سه تا برای استان مازندران هستن) و دیدن که توی تنکابن، بهترین کیفیت رو داره.
اسم شیرودی هم از شهید علی اکبر شیرودی گرفته شده که یکی از شهدای شهرستان تنکابن هستش.
ولی خب میدونین دیگه. برنج شیرودی عطر و طعم خیلی کمی داره. در حدی که میشه گفت اصلا معطر نیست.
اگه هم خواستی پست کامل من رو بخونی، کلمه "تاریخچه برنج شیرودی قلی نژاد" رو سرچ بزن و روی اولین سایت کلیک کن. اگه هم اینکار رو کردی، تو کامنتا یه ندا بده. ذوق میکنم.