پیاز و سیر. خلالی رو با نمک و روغن تفت بده تا طلایی بشه و بعد زردچوبه و فلفل و نعنا بریز و یک تفت یک دقیقه ای بده
بادمجون رو پوست بگیر و نمک بزن و یک ساعت بذار تا آبش دربیاید و بعد با دستمال خشک کن و با روغن کم سرخ کن
بعد بادمجون هارو بچین روی پیاز ها و با آب کم بذار تا بپزه
من توی مخلوط پیاز داغ گردوی خرد شده و گوشت چرخی تفت داده شده و زعفران هم می زنم
بعد که بادمجون پخت و دیگه تقریبا به اندازه ته استکانی ای داشت، از آبش بردار و بریز توی یک قابلمه کوچک و مشک رو بریز بذار کشک کمی گرم بشه
بعد بادمجون هارو بریز توی ظرف و با کشک تزیین کن
من کشک رو میریزم روی بادمجون ها چون در میشم دوست داریم