2777
2789

کشک ازین مایع هاس؟یعنی شرکتیا؟

ببین 3 قاشق غذاخوری کشک چند قطره اب هی هم بزن اگر دیدی هنوز سفته یکم دیگ اب بریز که غلیظ بشه

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

بادمجان و سیر و پیاز و نعنا سرخ کن نعنا زیاد سرخ نکن تلخ میشه فقط تغییر رنگ بده گردو رو رنده کن یا اسیاب ما رنده میکنیم ک یکم زیر دندون بیاد . بعد همرو قاطی کن کشک بزن یه نصف لیوان اب بریز بزار قشنک به خورد هم برن با شعله خیلی کم بعد خاضره

ایشالا ک خیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز و سیر. خلالی رو با نمک و روغن تفت بده تا طلایی بشه و بعد زردچوبه و فلفل و نعنا بریز و یک تفت یک دقیقه ای بده

بادمجون رو‌ پوست بگیر و نمک بزن و یک ساعت بذار تا آبش دربیاید و بعد با دستمال خشک کن و با روغن کم سرخ کن 

بعد بادمجون هارو بچین روی پیاز ها و با آب کم بذار تا بپزه 

من توی مخلوط پیاز داغ گردوی خرد شده و گوشت چرخی تفت داده شده و زعفران هم می زنم 

بعد که بادمجون پخت و دیگه تقریبا به اندازه ته استکانی ای داشت، از آبش بردار و بریز توی یک قابلمه کوچک و مشک رو بریز بذار کشک‌ کمی گرم بشه 

بعد بادمجون هارو بریز توی ظرف و با کشک تزیین کن 

من کشک رو میریزم روی بادمجون ها چون در میشم دوست داریم 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

من بکم بهت هروقت درست کردم همه خیلی دوست داشتن،من اول بادمجون رو روی توری کبابی کباب میکنم خوب کباب شه،بعد میذارمش توی آب سرد ،سریع پوستش کنده میشه،بعد با گوشت کوب بکوبش بعد سرخش کن سیرداغ و نعناع داغم بریز ،گردو هم بزن ،کشکم اخرش بزن ،برو حالشو ببر