2777
2789
عنوان

کسایی ک لیزر میرن بیان

318 بازدید | 30 پست

فول بادی میرم ولی گفتم بیکینی برام نزن(هذینه اونم میدم) چون کسر نمیکنن پکیچ کامله

مشکلمم اینه خجالت میکشم🤣 چکار کنم؟ شما اولین بار رفتید چجور روتون شد

یه تعلیقی سیاسی🤕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از دستتات شروع کنه بعدش ی ملافه با خودت میبری ک ژل رو پاک کنه لخت باش ملاف رو بنداز اونجات بعد ک ...

من شدیدا خجالتی ام

واقعا نمیدونم چکار کنم دارم تلاش میکنم این ماه ک برم بیکینی ام انجام بدم😭

یه تعلیقی سیاسی🤕

من چند روز پیش جلسه اولم بود

اصلا ژل نداشتم

دستگاه کندلا ۲۰۲۵ بود

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

هر جلسه چند میدی؟

من دست و پا و زیر بغل ۲ تومن

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
من بعد از زایمانم رفتم. تو بارداری اذیت شدم خیلی. مخصوصا سه ماه آخر. همون موقع از خودم قول گرفتم که ...

بیکینی بنظرم مهم ترین جاعه والا

ولی منه احمق شدیدا خجالتی ام🤣

یه تعلیقی سیاسی🤕