2777
2789

سلام خانوما

من برای اولین باره آووکادو خریدم، می‌خوام باهاش سالاد درست کنم برای پسرخالم که بستریه ببرم 

تو خونه هویج 

کلم برگ

گوجه

لیمو تازه

خیار 

آووکادو دارم

اینا رو همین جوری خوردشون کنم با هم مخلوط کنم خوشمزه میشه؟ چاشنی چی بزنم؟ 

بعد این که آووکادو نیاز به پختن داره؟

خواهش میکنم اگر بلدین کمکم کنید بدمزه نشه، پسرخالم سرطان داره براش خوردن هر چیزی سخته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاهو برگ دارم نه کلم برگ

مواد رو ریز ریز خورد کن آووکادو رو ب همراه سس له کن تا مخلوط بشه ب سالاد اضافه کن 

اگه دوست داری همینجوری تیکه کن 

اگه مخلوط بشه بهتره ولی 

شاید بخواد مستقیم بخوره مزه اش تو ذوق بزنه

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

مواد رو ریز ریز خورد کن آووکادو رو ب همراه سس له کن تا مخلوط بشه ب سالاد اضافه کن اگه دوست داری همین ...

سس مایونز؟ 

نبایدخیلی چیزای چرب بخوره، آووکادو رو له کنم با آبلیمو و نمک و فلفل سیاه هم میشه؟

فک نمیکنم ادمی ک بیماری سخت داره اشتها برا خوردن اووکادو داشته باشه اخه مزش همه پسند نیس اونم برا اد ...

فک کنم قبلنا می‌خورده اوکی بوده با طعمش ، البته بیشتر به خاطر خاصیتش گرفتم ، شنیدم مولتی ویتامین کامله 

فک کنم قبلنا می‌خورده اوکی بوده با طعمش ، البته بیشتر به خاطر خاصیتش گرفتم ، شنیدم مولتی ویتامین کام ...

پس اگه اینطوره ببر بهش بده عزیزم

ان شالله سلامتی کاملشو بدست بیاره

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
سس مایونز؟ نبایدخیلی چیزای چرب بخوره، آووکادو رو له کنم با آبلیمو و نمک و فلفل سیاه هم میشه؟

آووکادو خودش چربه عزیزم   پس زیاد نریز سس روغن زیتون اب لیمو بزن براش 

مایونز در حد یه قاشق بسه

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍