2777
2789
عنوان

سیب ممنوعه قسمت 12 از کجا پیدا کنم

83 بازدید | 9 پست

تو گوگل میزنم نیست تو روبیکا دانلود میخام کنم نمیشه فیل.تر شکنمم کار نمیکنه برم تلگرام یا یوتیوب بقیه سایت ها هم اشتراک میخاد😑

.....🗿🖤

تو گوگل سرچ کن تو سایت ها هست بزن وارد یه سایت شو بعد دانلود کن،اینو لایک کن گمت نکنم من برم بگردم

بعدم فی.لترشکن چرا خب پ.روکسی بزار

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

تو گوگل سرچ کن تو سایت ها هست بزن وارد یه سایت شو بعد دانلود کن،اینو لایک کن گمت نکنم من برم بگردمبع ...

اخه چون از لپ تاپ میرم باز نمیکنه از گوشی هم خوش نمیاد ببینم

سایت ها همشون اشتراک میخاد نمیاره

.....🗿🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اع انگاری نیست وافعا و عنوان های سایتا الکیه

فقط تلگرام داره

سیب ممنوعه هرگز پایانی نداره ها😂تا قسمت ۱۲ ای ول کن چون تا چندسال آینده هم تمومش نمیکنی 

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

اخه چون از لپ تاپ میرم باز نمیکنه از گوشی هم خوش نمیاد ببینمسایت ها همشون اشتراک میخاد نمیاره

با گوشی برو بعده دانلود بفرست واسه لپ تاپت💁🏻‍♀️🙂😂

چجوری بفرستم؟😂😑

بلد نیستم من لپ تاب ندارم🙂😂تو باید بلد باشی زننننننن

منم بلد نیستم😑😂😂

🥲😂بیتا تو یتویوب سرچ کن آموزششو ببین

یا ازین رم فلشیا بزن تو گوشی فیلمو واردش کن بعد رمو وارد لپ تاب کن

(الان اینم نداره)