سلام رفقا . مرسی که دو سه سال تحملم کردید :) من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛ دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/ یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-) مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :] خوش باشید ، یاعلی .
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه
بهشون بگو بیشتر بدن خب همه چی گرون شده یه بار بری کافه تموم میشه خب
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
دخترم سال اول دانشگاه هست،۵۰۰ بهش میدم،ولی در سال کلی لباس میخره که با خودمونه،رفت و آمدش با پدرشه ولی اگر تاکسی بخواد بگیره پول تاکسی رو جدا بهش میده،شهریه دانشگاه کتابها،جزوه ها لوازم تحریر. حتی خوراکی که دانشگاه ببره هم با خودمونه،کافه بخواد بره یا هدیه بده اونم جدا بهش پول میدیم دیگه نمیدونم خوبه یا کمه
آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
پول تو جیبی ندارم اخرین پول تو جیبی ام ۱ تومن بود سال ۹۶
خودتون حقوق دارید ؟
سلام رفقا . مرسی که دو سه سال تحملم کردید :) من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛ دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/ یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-) مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :] خوش باشید ، یاعلی .
مجرد بودم ۵بهشون بگو بیشتر بدن خب همه چی گرون شده یه بار بری کافه تموم میشه خب
اصا پول کافه اینا به کنار چون چه با خودشون چه تنها نمیزارن برم
ولی الان بخوام یه لباس الکی بخرم بالای یک میلیونه
اصلنم گوش نمیدن
دخترم سال اول دانشگاه هست،۵۰۰ بهش میدم،ولی در سال کلی لباس میخره که با خودمونه،رفت و آمدش با پدرشه و ...
خیلی خوبه
نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه