2777
2789

ببینین الومینیوم سولفات پتاسیم ی ماده خطرناکه ک بیماری خطرناک زاست ( همون زاج سفید)

ک تو سنگ مرداب هست 

تو اسپری سورملینا هست( کتو تبلیغش هی میگ با مواد معدنیو طبیعی اخه لامصبا همه مواد معدنی ک بی اسیب نیستن )

و تو خیلی از مام ها شاید همشون 

من ی مدت زاج سفید میزدم سینم کیست آورد

اهان راستی ی جا خوندم واجبی ک بزنی زیربغل بمرور بوی بدو میبره

نظرتون و تجربه هاتونو بگین 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از مام استفاده نمیکنم ب هیچ عنوان

ولی هر روز دوش میگیرم و لباس تمیز میپوشم

و هفته ای یک بار اسکراب درست میکنم و میمالم ب زیر بغلم

اصلا بو نمیگیره

دوش روزانه واجبه توی این هوای گرم

من زینک اکساید میزنم

با مام

بعد یه مدت ی مام بود پودر بود از عطاری گرفته بودم نمیدونم اسمش فکرکنم نیکا بود ی همچین چیزی

یعنی انقددددد خوب بود

اگه عرق میکردی عرقت بدون بو بود

دیگ نگرفتم بعد تموم شدنش، باز باید برم بخرم 

و خدا چاره کند این همه دل‌ تنگی را ..
من از مام استفاده نمیکنم ب هیچ عنوانولی هر روز دوش میگیرم و لباس تمیز میپوشمو هفته ای یک بار اسکراب ...

اسکراب چی میشه توضیح بدیش

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

من زینک اکساید میزنمبا مامبعد یه مدت ی مام بود پودر بود از عطاری گرفته بودم نمیدونم اسمش فکرکنم نیکا ...

یادم رفت بنویسم زینک اکسایدم فوق العاده خطرناکه در درازمدت نشون مده .‌‌

منم زیر بغلم رو ماهی یه بار نوره میزنم. الان که دقت کردم بوی بد عرقم کمتر شده.

جدی میگی ؟! 

پس یعنی جواب میده ؟