2777
2789
عنوان

دلم گرفته از خودم از مادر شوهرم

237 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

من 9 سال ازدواج کردم ، و توی دو سال اول با مادر شوهرم یک جا زندگی کردم یعنی اول همسایه بودیم بعد مادر شوهرم و شوهرم مجبورم  کردن که رفتیم توی خونش 

و اونجا که همسایه هم بودیم تمام اونجا بودیم تقریبا فقط برای خواب می‌رفتیم خونه خودمون و من هم سر کار می رفتم و همه کارهای خونه مادر شوهرم انجام میدادم و مادر شوهرم با اینکه حالش کاملا خوب بود هیچ کاری نمی کرد و همه کارها با کن بود آشپزی و تمیز کاری ظرف شستن و حتی یک در میان نوه هاشون هم نگه میداشتم و مادر شوهرم توی هر کدوم به نحوی اذیتم میکرد مثلاً برای غذا پختن می‌گفت کثیف هست و غذا هام نمی خورد ، خونش تمیز میکردم می‌گفت کثیف ، ظرف میشستم می‌گفت کثیف می‌شوره و تمام کاری میکرد شوهرم به جونم می‌انداخت و کاری کرد من با همه خانواده قطع رابطه شدم 

خانم ها کلی میگم این ها رو بخوام باز کنم از هر کدام ده تا مثال میتونم بزنم که خارج از حوصله میشه و 

این خانم حقوقش چون همه کارهای پدر شوهرم و خونه با اون بود دست شوهرم بود وقتی حقوق ها رو گرفت دیگه غذای من خوشمزه و تمیز شد 🤨 ظرف شستنم تمیز شد ، دختر هاش دیگه نمی تونستن جارو برقی بکشن و من اونقدر شکسته شده بودم که با دکتر رفتن خودم آروم نگه میداشتم 

چند ماه قبل برای برادر شوهرم زن گرفتن و من هیچ جا دعوت نکردن الان داره یه عمل می‌کنه و خودش 6 تا دختر داره که اونها هم تو اذیت کم نگذاشتند 

اون روز زنگ زده شوهرم که چند روز اول دختر هام میان بعد تو زنت باید بیاید من نگه دارید 

امروز شوهرم با دوستش رفت بیرون گفت هفته دیگه تو باید بیای بریم پیش مادرم که فردا عمل داره منم گفتم چطوری برای رفتن عروسیشون و مراسم ها و سفره ها غریبه هستیم دیدم کونشون محرم میشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ وجه نرو،از اول اشتباه کردی ،ولی دیگه اشتباهت رو تکرار نکن

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

خدا لعنت کنه هر چی مادر شوهر بده

من مادر شوهرم هزار برابر بدتره که هشت روز بعد زایمان قهر کردم بخیه هام باز شد

ولش کن بزار شوهرت هر چی میگه بگه

تو خوشیاشون نمیخان ولی موقع نوکری عزیز میشی

اون به طلاق کشونده توی مراحل طلاق

ببینم من سعی نمیکنم چیزی بگم که روت تاثیر منفی بزاره

ولی بنظرم نرو اگه خونه مستقل داری فقط برو بیمارستان و بعدا هم که مرخص شد یه بار برین دیگه نرو شیش تا دختر بزرگ کرده واسه چی والا مردم رو دارن دختر خودشون ادمه ولی دختر مردم کنیز؟

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️