2777
2789

برا همین رفتو آمدمو خیلی خیلی کم کردم مثلا آخرین بار ۳فروردین رفتم...

تا حالا ندیدم هیچکدوم از دختر و پسراشو نفرین کنه ؛ ولی مدام پشت شوهرم بد می‌گفت و نفرینش میکرد 

حالا دیروز زنگ زد که چرا نمیای 

والا با این همه انرژی منفی که میدن مگه میشه رفت 

مثلا میگه کی ماشین می‌خرید 🥴😐خب خوبه منم بگم بیا پول بده بریم ماشین بخریم 

والا ما تو بدترین شرایط مالی هستیم یه بار همسرم نگفت حمایتم کنید باز نمی‌دونم چرا اینا شعور ندارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجور دلش میاد 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

همینطور به ارتباط کم ادامه بده 

کسی که میگه چرا خونه وماشین نخریدی باید دست کنه جیبش بگه من کمکتون میکنم خودتون هم تلاش کنید بخرید، نه اینکه فقط استرس وحس ناکافی بودن رو منتقل کنه 

همینطور به ارتباط کم ادامه بده کسی که میگه چرا خونه وماشین نخریدی باید دست کنه جیبش بگه من کمکتون می ...

یک ماه از عقدم گذشته بود 

می‌گفت کی خونه اجاره میکنید جهیزیه رو می‌خرید و میرید سرخونه زندگیتون 🙄😐خب زن امون بده ما تازه عقد کردیم 

وقتی هیچ حمایتی نمیکنید دیگه این حرفا چیه ...

آخ تو دلم موند یه بار بگم خب مامان جون دوس داری زود تر بریم واسمون عروسی بگیرین ولی متاسفانه لال میشم جلوشون

نگاه استرس میگیرم این موقع ها اصلا حرفم بزنم به تته پته میفتم

نخیرم باید رو خودت کار کنی یعنی چی استرس میگیرم بزن دهن مهنشو صاف کن 

هر چی هیچی نگفتی اون سواستفاده میکنه