2777
2789
دیه کم کم دارن میگن برق براچیتونه

🤦🤦🤦😭😭بخدا برق بره بچه ها گناه دارن زن باردار ها جاری ام گناه داره بچه اش تازه بدنیا اومده میگه برق می‌ره خیس عرق میشه دخترم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معذرت میخوام مگه جا قحطه برو شمال

من خودم اهوازیم 

شیراز ازدواج کردم و زندگی میکنم

میخام الان بیام برای زایمان خواهرم

وگرنه همیشه دی بهمن میام

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
شهر ما خنکه من‌راضی ام برق ما دو س ساعتی قطع بشه اما برق جنوبی ها رو قطع نکنن گرما واقعا سخته تحملش ...

اره بخدا ای کاش مسوولین درک کنن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من خودم اهوازیم شیراز ازدواج کردم و زندگی میکنممیخام الان بیام برای زایمان خواهرموگرنه همیشه دی بهمن ...

بسلامتی بیای و برگردی ولی امسال خیلی گرم‌تر سال های قبل شده 

یک صلوات بفرستید 

جالبه میگن ۳۰ سال پیش چطور بدون برق زندگی می کردیم الان هم بکنید. سی سال پیش با خر می رفتن مسافرت خو ...

از ماست ک بر ماست...

میگن وقتی ب یکی ظلم کنی صداش درنیاد یعنی چی

وقتی صدای مردم درنمیاد اینا هم تا میتونن میتازونن 

ولی من دلم روشنه روز خوب ما هم میرسه

الان ی کلیپ دیدم پسر بچه بچه کار بود گریه میکرد خواهرشم پیشش بود یعنی نمیدونی چقدر اعصابم خورد شد اول صبحی نشستم گریه کردم براش

کاش گرما تنها بود شرجیییینفس ادم بند میاد

وای خدا 

خیلی سخته 

هوای ما تیر و مرداد فقط گرمه اونم اوجش بشه ۳۸ ۳۹ 

ک من دیگه عین میت میفتم بیرون ک اصلا نمیرم

شماها دمای پنجاه و شصت 

اصلا من تصورشم نمیتونم بکنم 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
بنظرم شهرهای شما باید کلا بازارو.... تو کل روز تعطیل شن فقط شبا بیاید بیرون برا کارو تفریح یا هرچیزی ...

شب ها هم گرمه دیشب تو مراکز خرید جمعیت ریخته بودن جای راه رفتن نبود 

یک صلوات بفرستید