2777
2789

مثلا بعد از یه مدت بیاد پیام بده که ببینه چیکار می‌کنی ، اوضاع چطوره ، چیکارا کردی و اینا 

شما واکنش چی نشون میدید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا جوابشو نمیدم

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

میگم گمشو همون جایی که بودی

از من به شما نصیحت هیچ وقت به اکس برنگردین

ادم چیزیو که تف کرده دوباره برنمیداره بخوره

۸ میلیارد ادم ۸ میلیارد تجربه جدید 

جلو رو نگاه کنین اون پشت گذشته هیچ خبری نیس

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
میگم گمشو همون جایی که بودیاز من به شما نصیحت هیچ وقت به اکس برنگردینادم چیزیو که تف کرده دوباره برن ...

آره میدونم ، اونم هیچ قصدی نداره فقط اومده خبر بگیره از اوضاع و چیزی 

هنوز که نیومده ولی حس میکنم بعدا میاد 

آره میدونم ، اونم هیچ قصدی نداره فقط اومده خبر بگیره از اوضاع و چیزی هنوز که نیومده ولی حس میکنم بعد ...

نزار بیاد اونم بدون سین زدن پاک کن بره

اخ که خریتی ک کردمو تو نکن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
نزار بیاد اونم بدون سین زدن پاک کن برهاخ که خریتی ک کردمو تو نکن

بیشتر بگو 

کلا حال خوبی ندارم نه فقط این رابطه بلکه بقیه چیزا هم هست هعی 

فرض کن رابطه با صحبت و خدانگهدار تمام شده و قبلش هعی می‌گفت باید ببینم فلان کار رو بعدا چیکار می‌کنی 

بیشتر بگو کلا حال خوبی ندارم نه فقط این رابطه بلکه بقیه چیزا هم هست هعی فرض کن رابطه با صحبت و خدانگ ...

خواهر الان میگی اینطور

میدونم برگرده توام بر میگردی مشکل از تو نیس همه ما اینطوریم

کسی که برمیگرده حس میکنه ضربه کافیو نزده میاد که محدد ضربه بزنه

ربطی نداره که با صحبت چه با دعوا بلاخره تموم کردین

حالتو خوب نگه دار نزار بد شه