یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پیاز داغ فراووون با گوشت تفت بده خیلی کم دارچین بزن فلفل زردوچوبه لپه اضافه کن تفت بده ربو تفت بده بهش اضافه کن اب بریز با دمای کم بذار درس بشه اخر سر هم داخل لیمو عمانی ذربیار اضافه کن نمک بزن یکمم زعفرون
گوشت زیاد میخواد. پیاز نگینی ریز میذاری نرم و طلایی بشه. گوشتو اصافه میکنی و تفت میدی تا رنگش تغییر کنه. بعد آبجوش میریزی میذاری بپزه. لپه رو جدا میپزی. رب گوجه رو تفت میدی و ادویه دلخواهتو میزنی بهش. همه رو اصافه میکنی ب گوشت. لیمه عمانی رو دوست داشتی اضافه میکنی و قبلش سوراخ میکنی میندازی تو آب ک تلخیش بره. نخواستی نریز و وقت خوردن از لیمو تازه استفاده کن. بجای پودر دارچین چوب دارچین بریز ک تغییر رنگ نده خورشتت
سیب زمین خلالی نازک سرخ کن آخرسر
دستم درد نکنه انقد نوشتم😊😁
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
باشه ممنونم عزیزم دستت درد نکنه راستی لپه رو از قبل چقد خیس کنم؟ و بعدش چقد زمان پختشه و اب بریزم؟
نیهزی ب خیس کردن نداره. در حد ی ربع کافیه
بستگی ب لپه داره ب قابلمه ب شعله گاز حتی ب شهری ک هستی! باید امتحان کنی تا دستت بیاد. مثلا من اینجا در حد نیم ساعت ک بذارم له شده!
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
اول گوشت قیمهای ریز کن، با پیاز داغ تفت بده، زردچوبه بزن. بعد لپه رو جدا بپز، بریز تو گوشت. یه کوچولو رب بزن، آب بریز روش، لیمو امانی بنداز. بذار با حرارت کم جا بیفته. آخرای پخت، دارچین و نمک بزن. با برنج سرو کن، تموم شد.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
لوبیا و نخود فقط از شب قبل باسد خیس بخوره. عدس و ماش و لپه نه
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.