2777
2789
عنوان

خانم های که سقط به دلیل توقف رشد جنین و تشکیل نشدن قلب داشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3766 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد پریوده اما تیره نیس اتفاقا😣😥

اشکال نداره،نگران نباش دوسه تا پریود که بگذره خوب میشه،اما اگه دیدی لک دیدنت زیاد از حد شد برو دکتر

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
ممنونم عزیزام خیلی حرفهاتون کمکم کرد خیلی ممنون لطف کردین

عزیزم انشاالله که مشکلی واست پیش نیاد و دفع بشه،فقط اینو بدون که سقط میتونه حتی به یه مسئله پیش پا افتاده مربوط باشه،مثلا غلظت خون یا خود ایمنی که راحت با قرص و آمپول قابل درمان و کنترله، یه سری آزمایش داره فقط،به نظرم برو پیش یکی که تخصص سقط مکرر داره

منم چند شب پیش قرص سقطو  خریدم از نوع امریکایی اونم با قرض!!! اما خانوادم نذاشتن استفاده کنم همش تو فکرم تو این وضعیت رفتم خریدم حالا چه کنم؟؟؟ کلی پول دادم بابت یه ورق قرص تو رو خدا اگه کسی رو میشناسید که نیاز واقعی به  دلیل مشکل جنین داره منو معرفی کنه

09389052806

بچه ها اگر کسی هست و میشناسید که نیاز فوری به قرص سایتوتک اصل داره من دارم یه ورق کامل تازه خریدم و خودم استفاده نکردم درضمن چون پزشکم نحوه استفاده را کامل بلدم و میدونم اورجینال هست. ۰۹۳۸۹۰۵۲۸۰۶

شش هفته ،،، نمیدونم والا رفتم آزمایش کلی که دکتر نوشته بود دادم جیگر گرفت شوهرم واسم بگو بخند برگشتی ...

دیووونهه.جیگر باعث سقط میشه .یعنی نمیدونستی؟زن حامله نباید جیگر بخوره

❤ⓚⓞⓡⓓ❤