2777
2789
عنوان

خاله شوهرم نظر میده

224 بازدید | 12 پست

به نظر شما . شما خودتون باشین رو مختون نمیره مثل اینکه من دیشب نبودم اومده نظر داده نمی‌دونم شوهر منم پیله کرده بیا مثل میز و آینه شمعدون و ببریم بالا هر چی میگم دوس ندارم میگه نه بیا ببریم آخه وقتیم میخاد حرف بزنه (خاله شوهرم)میگه به شوهرم میگه که اینو ببر بالا وقتی من نمیخام چرا ببرم بالا بزارم آخرش دعوا شد هبی گفت خونه منع هر جا دوس داشته باشم میزارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر خودت دوس نداری، نباید قبول کنی. خونه‌ات و حق انتخاب خودته. شوهر و خاله‌ش باید بفهمن و به نظر تو احترام بذارن، نه اینکه پیله کنن و دعوا راه بندازن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

راه چاره ش اینه وقتی رفتی خونه خاله شوهرت مدام نظر بدی

اصلا همونجا وسایلش رو جا به جا کنی😂

مثلا این دفعه که رفتی خونه شون به شوهرت بگو پاشو مبل‌های خاله رو جابه جا کن اصلا خوشگل نچیده

خونه شو حسابی بهم بریز🤣

دیگه پشت دستشو داغ می کنه بیاد تو خونه زندگیت نظر بده

خاله شوهرت زیاد میاد خونتون ؟

نه قبلن خیلی میومد هم از نظر دخالت و نظر میداد البته تقصیر شوهرم بود می‌رفت جایه اون حرف میزد اینم یه چیزی می‌گفت دخالت میکرد واسه لباس عقدیم جایی که دوس نداشتم رفتم واسه حنا بندون به شوهرم گفته بود که واسش نخر بره همون لباسی که. رو خرید داشتین و برش کنه این گفته مامانمه میگه به من گفته می‌گفت اون حتمن به شوهرت میگه که نخر خرج نکن ولی منم پرشو وا کردم دخترشم خیلی میومد یه جوری که هر وقت میومد ما دعوا رو داشتیم اونم دیگ نمیاد من که با دخترش مشکل نداشتم خوب بودم کار نداشت  ولی امان از شوهرش انقد چشما ش شور هه که خدا می‌دونه  یه بار اومده بود همش به من می‌گفت عرق بیارم منم گفتم شوهر من عرق نمیخوره اگ میخایین با هم بخورین بعدش میدونستم حالیش نیست دوباره برگشتم گفتم دیدم آخرش رفت اورد

نه قبلن خیلی میومد هم از نظر دخالت و نظر میداد البته تقصیر شوهرم بود می‌رفت جایه اون حرف میزد اینم ی ...

نصف متنتو اصلا نفهمیدم

برو خط بعدی و از نقطه و ویرگول استفاده کن

برای موفقیت هم دعا کنیم🌷✨

بخدا من از دست خالش دیگه عروسی نگرفتم اومدم خونه خودم حنا بندون فقط گرفتم منم چون بابام خیلی می‌گفت بگیرین و اینا وگرنه به خاست خودم نبود از بس که تو عقدی خونه دل خورم قیافم که آرایشگاه رفته بودم خاله شوهرم می‌گفت برین اونجا هر چی من گفتم نمیخام برم آخرش رفتم جا آرایشگره گفتم با مامانمم رفتم گفتم بهش که من نمیخام بیام اینجا آرایشگاه گفت خب من دلم واسه مادرشوهرت میسوزه مادر شوهرم تشنجیع شوهرم می‌گفت برو جا همون که مامانم تشنج می‌کنه حالا شوهرم هر وقت میره پیشش فوش حرف میزنم بهش قش نمیکنه من که میخام برم یه جایه دیگ اون موقع قش کنه الانم که دارم میگن قلبم درد گرفته  ولی خب آخرش رفتم همونجا آرایشگاه اصن یاد نداشت چون عروس نکرده اصن از این آرایشگاه های بود که هر چی پیرزالیه می‌ره جاشون آخرش رفتم تو مجلس به عکاس گفتم عکس بگیر ولی ادیت بزن روش که برام سایش و اینا رو درست کرد سایه م زرد زده بود گوشش نمی‌دونم چه رنگی زد مژه مم که افتاده بود موهامم این آخریا کج شده بود  بعدش گذشت رفته بودیم بیرون خالش هم بود  بعدش شوهرم حرف عروسی میزد من گفتم من عروسی نمیخام دیگه غلط مکنم عروسی بگیرم خالش هم گفت به شوهرم خب نگیررر آسکولی میخای این همه پول بدی عروسی بگیری بعد شوهرم خالش هم گفت خب میدونین این خیلی سادیه کصخله خب