2777
2789
عنوان

ی ماهه شوهرم قهر کرده رفته

320 بازدید | 23 پست

قضیه رفتنش تاپیکا قبلم هست

تقریبا1 ماهه ب نبودش عادت کردیم خودم و پسرم.حتی حالمون الان بهتره.کمبودی احساس نمیکنم.کمبود و مشکلی هم باشه چیزی نیست ک اگه لون بود حلش میکرد

مشکل الانم اینه ک وقتی ی نفر جدید متوجه میشه ک میخام جدا بشم مدام از سازش و حرف زدن با من میگن.درسته نیتشون خیره ولی دوباره من میوفتم تو فکر شوهرم و این ک باز ی فرصت بهش بدم و این هم تمرکزم میگیره اخه دارم درس میخونم هم روانم بهم میزنه

همش ویژگی های بدش میاد تو ذهنم

اصلا تصور این ک باز باهم زندگی کنیم حالم و بهم میزنه

چکار کنم؟

کاش ززودتر خلاص بشم نوبت دادگاه 2ماه دیگه دادن

من ک نمیتونم کل جریانات زندگیم و چیزای خصوصیم و بگم حتی اگه برای دفاع از خودم باشه اصلا خوشم نمیاد

عزیزم مردم خود زندگیت رو ندیدن فقط ظاهرشو دیدن واسه همین به خودشون اجازه میدن همچین حرفای احمقانه ای بزنن که سازش کن سازش کن. چه سازشی آخه ما زنا باید جوونی و ... خودمون رو بزاریم واسه یه مرد درب و داغون که باهاش سازش کنیم؟؟؟. مردم نفسشون از جای گرم میاد ولی تو خودت شوهرتو بهتر می‌شناسی 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک ماهه گذاشته رفته 

سازش ؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

چکار میشه کرد

نادیده بگیر

منم برای اولین بار شورهم رفته و یه هفتس نه زنگ زده نه پیام داده

مشکلش اعتیاده البته فکر میکنه عالیه و مشکل منم که بی محلش میکنم

من دعوا هم نکردم فقط سرسنگین بودم بدون اینکه بپرسه چیزی گذاشت رفت

دیگه باید بگی میخوای پس چه جوری کی ازت دفاع کنه بگو که اونجا رای صادر نکن حقو ندن به شوهرت .اگه رای هم دادن نشینه غصه خوردن کاش میگفتم کاش دفاع میکردم از خودم .تو حتی از خودتم میترسی دفاع کنی !تو مادری پسرت به مادر شجاع و حمایت گر نیاز داره که تکیه گاه محکم داشته باشه اگه یه جا شکست خورد یه جا در مونده شد مادرش مثل شیرزن بیاد از مظلومیتش دفاع کنه پاشو تو یه زنی تو قدرتمندی

عزیزم مردم خود زندگیت رو ندیدن فقط ظاهرشو دیدن واسه همین به خودشون اجازه میدن همچین حرفای احمقانه ای ...

دقیقا فقط ظاهر رو دیدن

منم همیشه ظاهر رو حفظ کردم

حتی اجازه ندادم کسی کوچیکترین چیزی پشتش بگه

چکار میشه کردنادیده بگیرمنم برای اولین بار شورهم رفته و یه هفتس نه زنگ زده نه پیام دادهمشکلش اعتیاده ...

اینم رفته گفته ک عصبیه دیگه نمیگه عصبی بودنه بخاطر اونه ک همه کارا رو دوش منه

دیگه باید بگی میخوای پس چه جوری کی ازت دفاع کنه بگو که اونجا رای صادر نکن حقو ندن به شوهرت .اگه رای ...

اخه من ی چارچوب هایی دارم

مثلا دوست ندارم کسی از زندگیم خبر دار بشه

این ک بگم دست روم بلند کرده حالمو بد میکنه شاید بشه گفت غرورم خرد میشه نمیدونم دقیق 

من حق طلاق و حضانت دارم تو دادگاه دفاع میکنم بحثم با کسایی هست ک میخان وساطت کنن