2777
2789
عنوان

روز اول پریودی و بهونه گیریام

436 بازدید | 89 پست

بچه ها من هر وقت پریود می‌شم خیلی بهونه می‌گیرم ،بهونه خوراکی بهونه خوردنی بهونه ها بغل بهونه خواب الکی تو ذهنم چیزای ناراحت کننده می‌سازم گریه می‌کنم باهاش یکم 

الانم حالم بده دلم معجون و شیرموزپسته و پیراشکی و کیک تولد با مغز گردو می‌خواد🥺

اما نامزدم الان توی جاده‌اس و خارج شهره 

سره این قضیه که الان شیرموزپسته میخوام نیست که بخره برام حالم بده احساس تنهایی می کنم ،احساس میکنم که رها شدم کسی نیست بهم توجه کنه الان بی دلیل احساس گریه دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دیروز پریود شدم و حرصم و سر نامزدم و خانوادم ریختم 

کلا دوس داشتم گیر بدم😂😂😂

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

چقدر بد و زننده حرف میزنی با کسی که حالش خوب نیست

عزیزم من خودمم پریود میشم ولی اینقدر ناناز و لوس نیستم یه پریودیه دیگه ، ایشالا که زودتر نامزدت بیاد واست فراهم کنه بوس بهت برو بخواب حالت بهتر میشه😂❤

منم دیروز پریود شدم و حرصم و سر نامزدم و خانوادم ریختم کلا دوس داشتم گیر بدم😂😂😂

چقدر خوشحالم خندون میبینمت 😍

من طرحواره رهاشدگیم فعال شده مدتیه سره یه قضیه حالا هر ماه که پریود می‌شم هی حس رهاشدگی دارم باز خوبه تو برون ریزی میکنی من خیلی کم ،میرم تو خودم فقط😅

این حس و رفتار روز اول پریودی طبیعیه. هورمون‌ها بازی درمیارن، عصبی و حساس میشی. دلت هر چی می‌خواد بخوره و بغل بخواد هم طبیعی‌ئ. فقط اگه نامزدت نیست، سعی کن خودت یه کار کوچیک برای خودت بکنی؛ مثلا یه خوراکی ساده درست کنی یا یه فیلم خوب ببینی. این حالت‌ها می‌گذره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

این حس و رفتار روز اول پریودی طبیعیه. هورمون‌ها بازی درمیارن، عصبی و حساس میشی. دلت هر چی می‌خواد بخ ...

بنظرت افتاب گرفتن تا چقدر میتونه جایگزین قرص اهن بشه ؟ 

درست حدس زدم که این حس رهاشدگیم بخاطر فعال شدن طرحوارمه ؟

چقدر خوشحالم خندون میبینمت 😍من طرحواره رهاشدگیم فعال شده مدتیه سره یه قضیه حالا هر ماه که پریود می‌ ...

فدای محبتت مهربونم 

من دیروز یه دعوای اساسی باهاش کردم و گیر دادم طفلی چیزی نمی‌گفت ولی من حرص میخوردم 

باید درک کنند دیگه دست خودمون نیس 

الان بهتری عزیزم؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

فدای محبتت مهربونم من دیروز یه دعوای اساسی باهاش کردم و گیر دادم طفلی چیزی نمی‌گفت ولی من حرص میخورد ...

صحبت کردم بهتر شدم :) 

من یه فرقی که دارم اینه که همون لحظه بهونه گرفتن دارم خودمو بازخواست می کنم وا چته خب اینکه چیزی نیست این وسط میبینم نه خودم به حرف خودم گوش میدم نه این بنده خدا میفهمه چمه و ازم توضیح میخواد حرف بزنم باهاش خستم میشه ول میکنم میرم خستم میشه😂

فدای محبتت مهربونم من دیروز یه دعوای اساسی باهاش کردم و گیر دادم طفلی چیزی نمی‌گفت ولی من حرص میخورد ...

همون لحظه رفتنم هی میگم عه یعنی گذاشت من برمم ؟ میاد که بیاد دنبالم بحث میکنم نیایا اصلا نیا 😂وای خدا من چمه الان چرا اینارو میدونم اما باز دارم تکرارشون میکنم 😂🐧