2777
2789
عنوان

آنابل دیدین(علامت سوال)

114 بازدید | 12 پست

یه عروسک خونمون داریم اصلا عین انابله و اینکه داستانش همینطوری و از موقعی که یکی از فامیل هامونم برامون خریده یسری اتفاقاتی توی خونه میوفته مثلا من خونه تنها بودم رفتم حموم صدای در زدن میومد رفتم در حموم رو باز کردم کسی نبود گفتم اشتباه شنیدم . از حموم اومدم سایه یکی افتاده بود روی دیوار از پشت سرم . بعدش انگار میخواست منو بگیره وقتی برگشتم دیدم کسی نیست دیگه داشتم میترسیدم سریع از حموم رفتم بیرون . رفتم موهام رو سشوار بگیرم که یه صدایی تو گوشم اومد گفت چرا تو رو اینجا تنها گذاشتن .وای یادم نمیره خیلی بد بود همونجا جیغ زدم و زنگ زدم ب مامانم . مامانم گفت چه مزخرفاتی از خودت در میاری . 

ولی میدونم مامانم منو درک کرده چون دیروز برگشت گفت از این عروسکه شبیه انابله خوشم نمیاد بندازش بره . حالا من دو دل شدم . اگه مثل آنابل بشه چی؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مزخرفاتی از خودت درمیاری🤣😅🤣

عادیه چون این فیلمهارو نگاه کردی 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

خب بندازش دور 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

خوشت نمیاد بندازش دور چه کاریه تحملش کنی

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
😂😂 نه اصلا ربطی نداره کن عاشق اینجور فیلمام ولی وقتی زنگ زدم به مامانم داشتم از ترس گریه میکردم

منم خیلی دوست دارم یواشکی نگاه میکنم دخترم نبینه🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
این عروسکا معمولاً توی ذهن ما می‌تونن ترس و حس بد ایجاد کنن، مخصوصاً وقتی تنها هستی. بهتره بندازش دور، راحت‌تر می‌شی. نه اون عروسک باعث اون چیزا شده نه چیزی مثل آنابل. فقط استرس و خیالات تو بیشتره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!