2777
2789
عنوان

این ترشحات برای چیه

105 بازدید | 4 پست

من پریودام نامنظمه دوبارم سونو دادم تا روز ۱۴ فولیکولم اندازه اش مناسب نبود که ازاد بشه خلاصله اینکه روز ۱۳ و ۱۵ اقدام داشتم الان دو روزه ترشحات شفاف ردون رنگ تقریبا دارم که میگن شبیه تخمک گذاریه اما از یه طرف میگم شاید مازاد اسپرم همسرمه که همچنان بعد یکی دو روز داره خارج میشه من چون زود عفونت میگیرم نمیخوام مدام اقدام کنم به نظرتون برای تخمک گذاریه یا اسپرم چون بعد رابطه که کلی از ادم خارج میشه اونو کاری ندلرم بعد چند روزم اینجوریه؟ کی تجربه داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مگه چیه ک مایع مرد تا دوروز تو بدنت ذخيره بشه یهو بریزه 

همونجا میری دسشویی همش میریزه یابایه فشارو زوری مثل بلند شدن از جات خارج میشه

در حدلزج شدن ناحیه مثل اینکه اب بدستت بریزی آب رو دستت ک نمیمونه اما دستت خیس باشه اتفاق میفته ک پوستت حالت لزجی داره اما اینکه مایعو توخودش نگهداره تادوروز ممکن نیست

بعدش تو باید بیای ببینی سیکل قاعدگیت چند روزه چه روزهایی روز تخمک گذاریته و چه روز باید تواقدام باشی همه مهمن 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

اگ این ترشح حالت شفاف و کشدار داره عین سفیدی تخم مرغ و ازبدنت میبینی اویزون شده اون ترشحات تخمک گذاریه 

و مربوط ب رحم خودته

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲