2777
2789
عنوان

مادر شوهرم دوستم نداره

304 بازدید | 19 پست

سلام صبحتون بخیر باشه 

چکار کنم رابطه ام باهاش خوب بشه و دوستم داشته باشه ، نگید چرا برات مهمه چون واقعا مهمه خیلی مهمه اون مادر همسرم و مادربزرگ پسرم هست و وقتی باهم خوب باشه آرامش به زندگیمون میاد و اینم بگم من بعد زایمانم آنقدر همه بهم بی توجهی کردن دلم از همه پره از مادرشوهرم متنفر شدم چون احساس می کنم من این همه سختی کشیدم و از بین رفتم ذره ای دلش برای عروس بیچاره اش نسوخت و همش هم با مادرم و خانواده ام رقابت داره و این باعث آزار منه زورش میاد که مادرم بیشتر بیاد خونمون و بچه بیشتر پیش مادرم باشه کاش یکم صبر می کرد آنقدر رقابت نمی کرد ازش زده شدم...

تجربه به من ثابت کرده بعضی وقتاش هر چقدر تلاش بکنی نتیجه عکس می‌گیری یه وقتایی باید رها کنی اون وقت شاید درست شد زندگی عادی خودتو داشته باش رفتار عادی  محترمانه و درست داشته باش هیچ سعی اضافه‌ای هم نکن. کلاً زیاده‌روی و افراط و تفریط تو هر کاری نتیجه برعکس میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم بلد نبودم و مادرشوهر رو از زندگیم حذف کردم

انشالله هرچی به صلاحته رقم بخوره اما من اصلا دلم قطع رابطه نمی خواد ایشون هم به زبون تا حالا هیچ بی احترامی نکرده بهم