2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت اینه بورسیه شی؟

نمیدونم اصلا واسم فرقی نمیکنه چه جوری برم فقط می‌خوام هرجوری شده تا عید سال بعد برم، پولشم اصلا واسم مهم نیست، فقط استرس دارم مدرک مدرسه بزرگسالان و قبول نکنن دیپلم و از اونجا گرفتم 

چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هیچیم  نی 

طرف با کارشناسی ارشد

به زور پوزیشن پیدا میکنه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

آمریکا!!!کلی ایرانی اخراج کرده چجور میخوای بری راه نمیده.

چراااااا ایرانی اخراج کرده؟؟؟ حالا اوکی آمریکا نشد هرجای دیگه انگلیس کانادا ایتالیا مهم نیس فقط می‌خوام ببینم مدرک مدرسه بزرگسالان و قبول میکنن؟؟

نمیدونم اصلا واسم فرقی نمیکنه چه جوری برم فقط می‌خوام هرجوری شده تا عید سال بعد برم، پولشم اصلا واسم ...

عزیزم امریکاست

الکی ک نیست از ی کشور ساده تر باید شروع کنی

دانشجوی شریف به زور توسط امریکا بورسیه میشه

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

عزیزم امریکاستالکی ک نیست از ی کشور ساده تر باید شروع کنیدانشجوی شریف به زور توسط امریکا بورسیه میشه

عشقم اصلا کشورش واسم مهم نیست، فقط می‌خوام بدونم مدرک مدرسه بزرگسالان متعبره؟ کشورهای خارجه قبولش میکنن؟ 

اره قبول میکنن ولی سخته

امریکا که فعلا نشدنیه

من  تحصیلی برای نروژ اقدام کردم برای ارشد زمستون میرم احتمالا

ولی همینم دهنم صاف شد

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍