2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کننممممم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف ماشین کوفتیشو به تو ترجیح میده

بعد تو بخاطرش میخوای جونتو بگیری ؟ 

عقل تو سرت هست؟

چندسالته

این حجم از بچگی و‌خامی و نمیتونم تحمل کنم حتی سنت هم پایین باشه😏😏😏

خواهرت بودم چنان میزدمتا....😏

این نشد بهتررررررش میاد

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

بعد یه عده میگن دخترا باید همیشه کوچیک تر باشن از پسر چون عقلشون خیلی میرسه😂

چه ربطی داشت دقیقا؟

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

ی سال ازم کوچیک تره

توروخدا از این سن قاطی این کارا نشین 

به پیر به پیغمبر الان درست مهمترین مساله هست بخون پیشرفت کن برو بالاها  تا آدم سطح بالا هم پیدا کنی 

یه روزی حتما به حرفم میرسی برا این کارا وقت زیاده

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
بد تر شد که 😂😂ولی کلا ولش عقل به سن نیس منم میخواستم از اول اینو بگم

همه چیزایی ک دوس داشتم و گذاشتم کنار بخواطرش و دیگه هم قابل پس گرفتن نیست نمی‌دونم چجوری برسم بهشون

همه چیزایی ک دوس داشتم و گذاشتم کنار بخواطرش و دیگه هم قابل پس گرفتن نیست نمی‌دونم چجوری برسم بهشون

هیچ اتفاق خاصی نیافتاده فقط نا امید شدی ا همین فردا شروع کن 

اولین کار فراموش کن بعد بچسب به زندگیت یه اراده قوی میخواد فقط همین 

توروخدا از این سن قاطی این کارا نشین به پیر به پیغمبر الان درست مهمترین مساله هست بخون پیشرفت کن برو ...

شوکه شدم واقعا از حرفش نمی‌دونم ماشین چرا اینقدر براش از من ارزشمند تره بهم میگه بعد ماشین تو اولویتمی 

خیلی وابستشم

درست میشی

به همین برکت قسم همین آدم ۵ سال دیگه بیاد خواستگاریت قبول نمیکنیش 

اصلا بهش سلام هم نمیدی....

این خط این نشون.

فقط به خودت زمان بده♥♥♥

خواهرانه میگم درست میشه🧡

دوست منم بخاطر به پسر چه هاکه نکرد از ۱۳ سالگی تا ۱۸ سالگی باهم بودن

الان شماره همم ندارن فکر کنم 

دختره عاشق یکی دیگه شده الان.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

خواستم رو کار بر کامنت بالایی ریپ بزنم اشتب رو شما خورده

فدا سرت

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

درست میشیبه همین برکت قسم همین آدم ۵ سال دیگه بیاد خواستگاریت قبول نمیکنیش اصلا بهش سلام هم نمیدی... ...

خوده منم

پنج سال تو رابطه بودم

الان که فکرش و میکنم خر اون شرایط و قبول نمیکرد چه برسه یه انسان

ولی خب الان یک میلیونوم درصد هم روزانه بهش فکر نمیکنم