2777
2789

امروز سر مهریه و همچنین محدودیت های ک می‌گفت بحث خیلی شدیدی کردیم اون خیلی ترسو و محافظ کاره و خانوادش براش خیلی مهمه منم لجبازم و از آزادیم لذت میبرم .

خلاصه ی دعوای خیلی بزرگ و طولانی و انواع و اقسام خرفا بهم زدیم اخر شب معذرت خواهی کرد ن از خواسته هاش از اینک شااااید ناراحت شده باشمو چند بار گفت دوستت دارم ولی من سرد جوابش دادم و گفتم خسته ای بخواب و لالا کرد . چند دقه بعدش عکس دونفریمون که جلو آینه گرفته بودیم ا پشت بغلم کرده بود و گردنمو می‌بوسید تلگرام فرستادم براش .عکسه رو نداره و ندیده .میخواستم همون موقع ببینه قبل خواب دلجویی شه ولی خوابیده بنظرتون حذف کنم یا بزارم فردا ببینه ؟🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا وقتی محدودیت قرارع برات بزارم و سر مسائلی مثل مهریه مشکل دارین و قطعا در آینده هم قراره سر ا ...

محدودیت میگه مانتو کوتاه نپوش چون خانوادم مذهبین حساسن منم گفتم مگ روز اول ندیدی منو ادم حسابی میگه ن ادم متاهل شه فرق میکنه

مهریه هم میگه ۱۴ تا فقد

من واقعا روحیه حمایتگر بودنش و اینک موقه ناراحتیا ب فکرمه رو خیلی دوس دارم ولی این مشکل رو نمیدونم چیکار کنم

جواب آزمایش خونمون ۳ ام میاد حالا گفت اول جواب بیاد بعد درمورد اینا بحث کنیم