2777
2789
عنوان

الان عرف مهریه چندتا سکه هستش

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 79 پست
نمیدونم واقعیتش منم شنیدم زمان ماهم میگفتن قانونی۱۱۴تابیشترنمیدن ولی مال من۳۵۰تا مهریه ام تعیین کردی ...

من ک هرروز دادگاه ها نه ،تصویب نشد ،بعدش الان ۱۱۴ تا واقعن زیاده داداش تون حق داشته

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تعداد منطقیه عزیزم برادر همسر منم داره ازدواح‌میکنه اوایل میکفتذفقط ۱۴ تا ولی دید هیچکسی پیدا نم ...

والامنم روم نشد حتی داداش بزرگمم باخجالت مطرح کرد که نظرداماد ۱۴تاست البته که نظرپدرعروس ارجحیت داره بعدرفتن صحبت کردن انگار دخترخانم از۱۱۰تاکمترراضی نشده بود

خب پس چرا تقریبا همه دارن میگن شده ۱۴ تا

استارتر عرف رو پرسید

منم یکی که بنا به عرف جواب دادم

ولی تو اخبار خوندم تصویب نشده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
قانونیش هم متأسفانه خیلی خانما نمیدونن کدوم قانون گفته مهریه شده ۱۴ تا؟

آقا وکیل خوب شد پیداتون کردم من قرار بود جای ۱۱۴ سکه ۶۰۰میلیون بگیرم و درخواست توافقی بدم ولی شوهرم با منت زنگار جواب میده بابت کارای جدایی و همه چی گردن خودم انداخته حتی خودش بیرون انداخت گفت باید تو درخواست بدی و الا تا ابد بلاتکلیف بمون پشیمونم میخوام ۷۰۰تومن بگیرم چون باید قدر دانم باشه ۱۱۴ نخواستم انگار چیزی ام من بدهکار شدم پشت گوشی باهاش ۶۰۰ قرار کردم زنگ بزنم بگم ۷۰۰ میخوام قبول نمیکنه ولی من دیمهد۶۰۰ راضی نیستم 

آقا وکیل خوب شد پیداتون کردم من قرار بود جای ۱۱۴ سکه ۶۰۰میلیون بگیرم و درخواست توافقی بدم ولی شوهرم ...

درود برشما ،هنوز تفاهم نرسیدین باهاشون!  چقدر اذیت تون میکنه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یعنی قانون ۱۴ تا تصویب شده ک همه میگین ۱۴ تا ؟ یعنی دیگه کسی نمیتونه بیشتر از ۱۴ تا توی محضر ثبت کنه ...

تصویب نشده، بشه هم اگر مرد اموالش اندازه اون مقدار مهریه باشه، مهریه زن رو میدن، اگر نداشته باشه فقط زندان نمیره مرد 

درود برشما ،هنوز تفاهم نرسیدین باهاشون! چقدر اذیت تون میکنه

نه منظورم اینه خودم گفتم ۶۰۰میلیون اینم دید کمه در مقابل ۱۱۴ سکه قبول کرد ولی با منت خیلی با منت جواب گوشی میده که قراره جدایی بدم بنویسن و هیچ اهمیتی براش نداره منم فهمیدم خیلی کم گفتم البته میگم پشت گوشی فقط با هم توفق کردیم پشیمونم بهش بگم ۷۰۰میلیون قبول نمیکنه میگه خودت گفتی ۶۰۰تومن چی بگم قبول کنه بگم یا ۷۰۰تومن یا همون ۱۱۴ تا بگم پشیمونم فکرام کردم ۶۰۰ واقعا کمه اصلا به ۶۰۰ راضی نیستم 

درود برشما ،هنوز تفاهم نرسیدین باهاشون! چقدر اذیت تون میکنه

با چه لحن و جمله ای محکم بگم ۶۰۰ که گفتم پشیمونم ۷۰۰میخوام آخه خدایی ۱۱۴ سکه کجا و ۶۰۰ کجا ولی اینا دارن و بابت خونه اجاره منو بیرون کردن چرا اینقدر کم بگیرم