2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

376 بازدید | 46 پست

از بچه داری خونه داری

از این روزای تکراری و کسل کننده بدون هیچ پیشرفتی 

از اینکه هر روزم مثه همه 😒

افسردگی گرفتم 

الان که فکر میکنم میبینم خیلی کارا بوده که میتونستم انجام بدم ولی ندادم و دیگه دیر شده 

فک کنم دچار بحران سی سالگی شدم بیاین منو دلداری بدین 😞

💩کمتر بخور خودش میدونه صداشو در نیارید😁😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ٢٢ سالمه

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹

بله منم 30سالمه دچار بحران شدم و افسرده البته دوری از نامزدمم واقعا اعصابمو خورد کرده

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
واااییی من فکر میکردم ۳۰سالگی بهترین سن یه خانومه...

نه عزیزم بهترین سن 20 سالگیه 

اگه برمیگستم به اون زمان

چه برنامه ها که نداشتم ولی حیییف😞

💩کمتر بخور خودش میدونه صداشو در نیارید😁😁

منم دچار بحران ٣٠ سالگي شدم همش ميخوام استعفا بدم برم سفر 😍

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏