2777
2789
عنوان

خونه کوچک و اعصاب خورد

352 بازدید | 31 پست

بچه ها من طلاها و دار و ندارم رو فروختم یه خونه 55متری خریدم. ولی وسایل هام توش جا نمیشه. الان دارم خونه مادرم زندگی میکنم که 120متره.جهیزیه امم براساس این خونه خریدم. برادرم چون ازدواج کرده الان من باید بلند شم اون بیاد اینجا. یخچالم دوقلو تو آشپزخونه جا نمیشه. ماشین ظرف شوییم جا نمیشه. پذیراییم همش شانزده متره. ناهار خوری و آینه کنسولم جا نمیشن. کابینت هام کمن. حالا مساله این نیست وسایلم رو چی کار کنم میتونم بذارم انباری. ولی احساس میکنم هر کس میره خونه رو میبینه یه نگاه مسخره داره بهم.مثلا حرف چیدن وسایل بود یکی از فامیل ها با تمسخر میگه میخوای فریزر استفاده نکن و بذار تو انباری. یا مثلا کوچکترین خونه های فامیل رو مثال میزنن همه یک صدا میگن نه این از اون کوچک تره. حتی یکیشونم نگفت قشنگه مبارکت باشه. خوب تو این گرونی خونه تمام زور من همینقدر بود دیگه. از یه طرف میخوام از مامانم جدا شم برم خونه جدید دلم گرفته از یه طرفم به خاطر خونه و اینکه چجور میخوام اونجا جابه جا بشم. اعصابم رو خورد کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه دار شدن سخته عجیبه که مسخره میکنن ، تصور کن من با پنجاه متر خونه یه خواب ، مادرشوهرم توقع سیسمونی چیدنم داره ازم

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
وای گور بابای حرف مردم ول کن بابا نمبتونی بدی رهن یه جارو اجاره کنی بزرگتر؟

همسرم قبول نمیکنه. میگه من این همه با سختی پول جور کردم خونه خریدم که مستاجر نباشم. الان تو میگی بریم مستاجری

من کهرجل وسایل مو تو خونه ی 40 متری جا داده بودم در صورتی که مامانم جهزیه بزای خونه ی 150 متری داده بود الان توام سخته برو خونه رهن کن حتما نباید مثل من سختی بکشی 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 
خونه دار شدن سخته عجیبه که مسخره میکنن ، تصور کن من با پنجاه متر خونه یه خواب ، مادرشوهرم توقع سیسمو ...

تازه حالا فکر نکنی خودشون پنت هاوس زندگی می‌کنند ها خونه خودشونم شصت هفتاد متره