2777
2789
عنوان

دلم پره همه چی کوفتم شد

164 بازدید | 13 پست

امشب مثلا به مناسبت تولد بچم شوهرم گوسفند کشت اولا مامانم زنگ زد با صدای بلند گله کرد چرا به ما نگفتی گوسفند زمین زدین خوش گوشتا رو برای ما بزار و کلی حرف مزخرف دیگه خیلی زشت بود شوهرم و خانوادش فهمیدن حالا خوبه اونا سالی ۳.۴بار میکشن نخورده نیستن 

بعدشم من تنهایی داشتم گوشتا رو تیکه میکردم یهو شوهرم اومد فقط عیب و ایراد میگرفت آخرم خودش اومد دست به کار شد هرجا رو براش میگرفتم جلو خانوادش داد و بیداد میکرد 

الانم داره مثلا برام کباب میکنه ولی خیلی ناراحتم حتی حوصله بسته بندی ندارم با اینکه گرسنم بود ولی الان اشتهام کور شد 

شوهرم مثل گاو ده من شیره ده میمونه کلی هزینه و کار میکنه آخرشم با یه حرکت دلم خون میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا خانواده ات صدا نکردی؟

بآبا اصلا برنامه ای نداشتیم شوهرم گفت تولدشه برای صدقه سریش قوربونی کنیم همش یهویی شد عصر قصاب آورد غروب کشت همون اول هم من یه سهم خوب گذاشتم برا مادرم اینا ولی واکنش مادرم خیلی زشت بود آه همیشه همینن چشم تنگ و طلب کار جرات نمیکنم چیزی از خوشی هام بگم توقع دارن تو خونم هرچی میخورم هرچی میپوشم بهشون بدم با اینکه وضعیتشون خیلی خوبه 

برعکس خودم بخدا شتر هم سر ببرن چشم ندارم بابام گاهی به زور بهم پول یا کادو میده یا سوغاتی هم میاره ن ...

منم همینم .عین تو‌...فامیلام عاشقققق گوشت و پوستن . ولی من لب نمیزنم.اصلا واسم‌اهمیتی نداره ک گوشت گوسفتده یا مرغه یا کبوتره یا شتره😁‌.نمی دونم‌بعضیا چرا اینقد واسشون‌مهمه.

اللانم فکر و خیال نکن ،بگیر بخواب عشق کن خستگیت دربره‌.

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
منم همینم .عین تو‌...فامیلام عاشقققق گوشت و پوستن . ولی من لب نمیزنم.اصلا واسم‌اهمیتی نداره ک گوشت گ ...

خداروشکر به هیچی چشم ندارم نه پول نه غذا نه لباس هیچی