2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سفر خاله م و عمه هام و منو بابام بود

اخ چقدز خندیدیم سوژه شهر شده بودیم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

وای با شوهرم و خانوادش رفتیم مسافرت ببعد هنوز تو شهر بودیم تازه راه افتادیم من اینقدر عجله داشتمو با عجله لباس برداشتم😂شوهرم گفت چندتا شلوار برداشتی برام گفتم یه دونه همینی که پوشیدی شروع کرد سروصدا تووو یه دونه شلوار برداشتیییی شلوارم پاره شد چییی چرا برنداشتی من مرده بودم از خنده گفتم بابا ولم کن من خودم با شلوار خونه اومدم یادم رفته شلوارمو عوض کنم برگرد بریم خونه😂😂😂😂پوکیدیم از خنده اتفاقا دیشب یادم افتاد نصف شب کلی خندیدم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

😂😂

😂😂💔

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ما با برادرشوهرم با اختلاف یه ماه ازدواج کردیم همه جاهم باهم میرفتیم رفته بودیم مسافرت یه ویلایی گرفتیم برادرشوهرم رفت بیرون نمیدونم چی بخره منو شوهرمو جاریم باهم نشسته بودیم

من چون فقط شوهرم بود موهامو باز کردم دکمه های لباسمو باز کردم یکم راحت نشستم 

بعداین برادرشوهرم یهو اومد تو بنده خدا حواسش نبودا وگرنه خیلی محجوبه من هول شدم روسری خودمو پیدا نکردم دستمو انداختم روسری جاریمو باز کردم سرم کردم(حالا اصلا عقلم نمیکشید که خب شوهر منم هست دیگه ب جاریم نامحرمه)😂😂از هولم نفهمیدم چیکار میکردم روسریشو از سرش دراوردم پاشدم بدو بدو میرم دکمه هامو میبندم جاریمم پاشده دنبال من میدوعه میگه شیرین خدا لعنتت کنه 🤣🤣

برادرشوهرمم گیج وایساده بود نگا میکرد که ما چرا همچین میکنیم😕 شوهرمم بنده خدا داشت تلویزیون نگاه میکرد وقتی برگشت فقط دید ما داریم همینجوری میدوییم هی ام جاریم میگه خدا نکشتت خدا لعنتت کنه😂😂😂