2777
2789
عنوان

وقتی شوهرمو بغل یا بوس میکنم میگه من بچه نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 56 پست

توی خانواده های بی احساس بزرگ شدن خانواده پدری من هم بغل کردن مادر براشون یچیز خارج از عرفه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون بعضی ها محبت لمسی رو دوست ندارن محبت کلامی دوست دارن زیاد دوست ندارن لمس بشن، تو هم یه جور دیگه ابراز کن که اونم دوست داشته باشه شوهر منم تغریبا همنجوریاس

چون توی خونه محبت ندیده  به قولی نسبت به این موضوع گارد داره

شما ک.تاه نیا بگو و براش توضیح بده این عشق و علاقه ی تو هست که داری نشونش میدی

و اینقدر تکرار کن این محبت هارو و مثلا گونتو ببر نزدیک تا بوست کنه و توی عمل انجام شده قرارش بده تا یادبگیره

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

اختیار داری قشنگم💐💋😘

فدات بشم💕🎀💋🩷

فقط اون کاربره که فشاری شد برای نامزدم فرستادم

لطفااااا آقایون سایت درخواست دوستی نفرستن اگرم دیدم تاپیک میزنم تا کاربریش بترکونن،متاهل و متعهد

شوهر من فقط دوس داره بوجی موجیش کنمهی میگه توجه نمیکنی بهمبهم محبت کنگاها میگه منو بنداز رو پاتلوس م ...

واییی چه خوب شوهر آیندم همینطوری باشه 😂 نمیدونم شاید بعد یه مدت خسته بشی

موافقمیادش بدهههههکوتاه هم نیا

اره باید به چشمش عادی شه

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید