2777
2789

الان عمل کردم و قیافم بهتر شده ینی معمولی شدم ( البته با آرایش) ولی تو خوابگاه ک میرم چون آرایش نباید داشته باشیم خیلی اذیت میشم همش بی قراری میکنم و جای تختم پرده زدم میرم توش کسی نبینه صبحا هم زودتر بیدار میشم آرایش میکنم نبینه کسی منو. عکسی از خودم ندارم . بخاطر همین قضیه همش فکر میکنم از بقیه کمترم و باعث شده دوستی نداشته باشم و برم تو خودم ، راستش آدم بی زبونی نیستم میتونم حقمو بگیرم ولی چون قیافه ندارم همش کنار میام همش تو خیابون یا دانشگاه فکر میکنم آدما تو ذهنشون یا دارن مسخرم‌میکنن یا ازم متنفرن چیکا کنم 

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم در کودکی برادرم قیافه ام مسخره میکرد و اعتماد به نفسم کامل از دست داده بودم بچه بودم حرفاش باورم شده بود در صورتی که اینطور نبود و چهره خوبی داشتم و الانم چهره ام را دوست دارم نه اینکه بگم خیلی زیبا هست  ولی زشت نیستم اعتماد به نفس خودمو برگردوندم 

واسم عجیبه چرا حرفای بقیه براتون اهمیت زیادی دارهچرا من ب کتفمم نیست؟

شاید چون مسخره نشدی آخه از کوچیکی بخاطر قیافم مسخرم کردن مثلا میرم بیرون به حالتای صورت افراد نگاه میکنم اگه برم تو مغازه ای ک اخلاقش زیاد خوب نباشه با خدم میگم چون زشتم محل نداده همش میگم دیگران حالشون بهم میخوره از دیدن من

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی