2777
2789

عکس یا مشخصات سند رو که داری . فورا برو تقاضای المثنی بده . پیگیری کنی راهنماییت میکنن . یه آگهی تو روزنامه باید چاپ کنی برای مفقود شدن سند . البته قبلش مشورت کن که به عنوان مفقودی آگهی کنی یا نه چون مفقود نشده دست یه نفر دیگه س ولی اگر زرنگ بازی در آورد فورا وکالتتو باطل کن و کارهای قانونی شو انجام بده . امروز هم اخبتر گفته تمام سند ها باید تعویض بشه سند ها سبز رنگ شده و همه جدید میشه . سند جدید هم میگیری . وکالت میخوای بدی به جزئیات دقت کن . مثلا برای اجاره وکالت میدی طرف ملک تو رو اجاره ۲۰ ساله میده با کرایه صد هزار تومن در ماه . از همین وکالت کاری هم سوء استفاده میشه کرد . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکسش ندارم...

برو تو سایت ثبت من . مشخصاتت رو وارد کن . شماره موبایلت رو بزن . یه کد تایید برات میاد . وارد سایت شو . برو قسمت املاک و کاداستر . هر سندی به نامت باشه عکس و مشخصاتش میاد . همونو پرینت بگیر بیوفت دنبال کارهاش . 

بالا نوشته ورود . بعدش ایجاد حساب کاربری . مشخصات و شماره موبایل کسی که سند به نامشه وارد کن . کد تا ...

عذر میخوام الان رفتم تو سامانه دیدم یک اقرار نامه غیر مالی ثبت کرده ...این بدون اجازه انجام داده من باید چیکار کنم اصلا یعنی چی

عذر میخوام الان رفتم تو سامانه دیدم یک اقرار نامه غیر مالی ثبت کرده ...این بدون اجازه انجام داده من ...

راستش من زیاد این مسائل حقوقی سر در نمیارم . ولی شما میگی هم جوابتو نداده هم بدون اجازه اقرار نامه ثبت کرده . همین جواب ندادنش باعث نگرانی شما شده . فردا جمعه س و تعطیله .‌ میتونی تو سایت های وکلا مثل سایت طراز اول با یه وکیل مشورت کنی . یا تو همین نینی سایت اگر یه وکیل پیدا کنی ازش بپرسی که خیالت راحت بشه . ولی همین فردا ته و توی کار رو در بیار که اگر ریگی به کفشش بود شنبه اول وقت بری وکالت رو باطل کنی . شاید هم ریگی به کفشش نیست . ولی حتما مشورت کن و پیگیر باش . ولی الکی نگران نباش . فقط محض اطمینان مشورت کن . تو همین سایت طراز اول در مورد اقرار نامه هم توضیح داده ‌.