عکس یا مشخصات سند رو که داری . فورا برو تقاضای المثنی بده . پیگیری کنی راهنماییت میکنن . یه آگهی تو روزنامه باید چاپ کنی برای مفقود شدن سند . البته قبلش مشورت کن که به عنوان مفقودی آگهی کنی یا نه چون مفقود نشده دست یه نفر دیگه س ولی اگر زرنگ بازی در آورد فورا وکالتتو باطل کن و کارهای قانونی شو انجام بده . امروز هم اخبتر گفته تمام سند ها باید تعویض بشه سند ها سبز رنگ شده و همه جدید میشه . سند جدید هم میگیری . وکالت میخوای بدی به جزئیات دقت کن . مثلا برای اجاره وکالت میدی طرف ملک تو رو اجاره ۲۰ ساله میده با کرایه صد هزار تومن در ماه . از همین وکالت کاری هم سوء استفاده میشه کرد .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برو تو سایت ثبت من . مشخصاتت رو وارد کن . شماره موبایلت رو بزن . یه کد تایید برات میاد . وارد سایت شو . برو قسمت املاک و کاداستر . هر سندی به نامت باشه عکس و مشخصاتش میاد . همونو پرینت بگیر بیوفت دنبال کارهاش .
عذر میخوام الان رفتم تو سامانه دیدم یک اقرار نامه غیر مالی ثبت کرده ...این بدون اجازه انجام داده من ...
راستش من زیاد این مسائل حقوقی سر در نمیارم . ولی شما میگی هم جوابتو نداده هم بدون اجازه اقرار نامه ثبت کرده . همین جواب ندادنش باعث نگرانی شما شده . فردا جمعه س و تعطیله . میتونی تو سایت های وکلا مثل سایت طراز اول با یه وکیل مشورت کنی . یا تو همین نینی سایت اگر یه وکیل پیدا کنی ازش بپرسی که خیالت راحت بشه . ولی همین فردا ته و توی کار رو در بیار که اگر ریگی به کفشش بود شنبه اول وقت بری وکالت رو باطل کنی . شاید هم ریگی به کفشش نیست . ولی حتما مشورت کن و پیگیر باش . ولی الکی نگران نباش . فقط محض اطمینان مشورت کن . تو همین سایت طراز اول در مورد اقرار نامه هم توضیح داده .