2777
2789
عنوان

همسرم از من معذرت خواهی کرد و یه درخواست ازم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 6330 بازدید | 174 پست
چطوری؟ خودمم نمیخوام کوتاه بیام اما زندگیم داره می پاشه

عزیزم چی بگم اخه 

اشتباه پشت اشتباه کردی 

چرا وقتی نشونه های رفتاریشو دیدی باهاش ازدواج کردی؟

ایشون میخواد استقلالت رو بگیره ازت 

من نمیدونم  شخصیت تو و یا شوهرت دقیقا چجوره با یه پاراگراف نمیشه تصمیم گرفت 

ولی اگه میتونی شده با سیاست کارت رو رها نکن 

کارت چیه مگه؟

اگه علاقه نیست و فقط اون استقلال مالی برات مهمه بیا خونه انلاین کار کن 

یا اگه با صاحب کارت مشکل داره برو ارایشگری یاد بگیر  که محیطش زنونست

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

خوب شما هم بگو شرط خونه مونده بچه آوردندبلاخره یچه هم حس امید به آدم میده ، هم وقت رو کامل پر میکنه

من نمیتونم بچه رو نگه دارم نیاز به دکتر و ... اینا داره 

که میگه نه وقتشو دارم نه حوصلشو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته

اگه بهانه اش کارت هست بگو کم کم می گردم یه کار دیگه پیدا می کنم. ولی پیش تو نمیام. خوشم نمیاد تو محلی کار کنم که شوهرم اونجاست !  دلم می خواد که وقتی از سر کار میام دلم برای تو و خونمون تنگ شده باشه نه اینکه از بس صبح و شب با هم هستیم از همدیگه خسته بشیم! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

من نمیتونم بچه رو نگه دارم نیاز به دکتر و ... اینا داره که میگه نه وقتشو دارم نه حوصلشو

ببین به هیچ عنوان ازت خواهش میکنم به هیچ عنوان بچه نیار

تو هنوز تکلیفت با شوهرت مشخص نیست هنوز تمام مشکلاتتون حل نشده بچه بیاری وسط که چی

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

عزیزم چی بگم اخه اشتباه پشت اشتباه کردی چرا وقتی نشونه های رفتاریشو دیدی باهاش ازدواج کردی؟ایشون میخ ...

نه من کارمو دوست دارم 

بحثش صرفا صاحب کارم نیست کار کردنه

خوب شما هم بگو شرط خونه مونده بچه آوردندبلاخره یچه هم حس امید به آدم میده ، هم وقت رو کامل پر میکنه

واقعا این زندگی، این آدم، این شرایط مناسب بچه‌اوردن هست؟! بچه‌ ک اسباب بازی نیست

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من نمیتونم بچه رو نگه دارم نیاز به دکتر و ... اینا داره که میگه نه وقتشو دارم نه حوصلشو

فعلا هم بچه نیار. بزار اخلاق شوهرت درست بشه. چه عجله ای برای بچه داری که کلا گیر بیافتی کنج خونه؟ 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

من 5 سال ناباروری داشتم، با یه سری کارها و تغذیه و استراحت مطلق هر کسی میشه بچه بیاره، چون خودم همه ی راه ها رو رفتم ، آخرشم اینطوری مادر شدم، بازم فکران رو کن ، حفظ زندگیت مهمه

اگه بهانه اش کارت هست بگو کم کم می گردم یه کار دیگه پیدا می کنم. ولی پیش تو نمیام. خوشم نمیاد تو محل ...

این همینطوریش حوصله منو نداره چه برسه همش منو ببینه چقدر بدبختم من

نه این کارو نکن خیلی داره زورگویی میکنه دو روز دیگه که حرفای بی منطق دیگه زد و بیشتر اذیتت کرد اون موقع کارت هم از دست دادی و دیگه دستت هیچ جا بند نیست

دورهم کتلتو بزنیم و بریم اسرائیل رو محو کنیم🎀😌