2777
2789
عنوان

چرا فکر میکنن چون مادرن

186 بازدید | 10 پست

میتونن هر زخم زبونی بزنن دل بشکنن تو زندگی بچه شون دخالت کنن اصلا خودشونو مالک زندگیش بدونن بگن باید راهی که ما خاستیم رو میرفتی یا بری وگرنه تا همیشه بهت طعنه بزنن بعد هم نفرین کنن اصلا بچه‌ ک ب اختیار خودش نیومده اما مادرا انتخاب کردن بچه دار بشن کسی ام بهشون تعهد نداده دقیقا همونی بشه ک میخان دلم گرفته 

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

باید از یه سنی یاد بگیری واسه خودت مرز بذاری و به کسی اجازه دخالت ندی

بگی خودم عقل دارم خودم واسه زندگیم تصمیم میگیرم

من با زبون خوش همیشه به اونایی که نظر میدن میگم مرسی از نظرتون ولی نظر من اینه 

اگه پافشاری کنه یهو یه اخلاقی میبینه ازم که نباید حالا میخواد خانواده باشه استاد باشه دوست باشه فامیل باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید از یه سنی یاد بگیری واسه خودت مرز بذاری و به کسی اجازه دخالت ندیبگی خودم عقل دارم خودم واسه زند ...

منم همین کارو کردم الان مامانم بقدری آزارم میده ک تنها راهم انگار قطع رابطه باهاشه جوری ک دور بشم و بلاکش کنم

منم همین کارو کردم الان مامانم بقدری آزارم میده ک تنها راهم انگار قطع رابطه باهاشه جوری ک دور بشم و ...

اره اینکارو بکن 

مادر سمی و خودشیفته الحمدلله تو ایران زیاده 

منم مادرم سمی و روانی خودشیفته بود

منم قطع رابطه کردم چندین سال 

تازه تو قطع رابطه هم زهراشو میریخت 

اسی مادر منم همینه 

ب اضافه این ک تاریک ترین وجهه منو میاره جلو چشم 

دائم اشتباهات ده سال قبل منو تازه میکنه 

سرکوفت میزنه

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

اسی مادر منم همینه ب اضافه این ک تاریک ترین وجهه منو میاره جلو چشم دائم اشتباهات ده سال قبل منو تازه ...

مامان منم همش گذشته رو میکوبع تو سرم مدام اشتباهات بهم یاداوری میکنه تو وضع بدی باشم صد بار با زخم زبون بهم میگه فک می‌کنه خودم متوجه نیستم بخدا هر کسی خودش میدونه شرایط رو 

مامان منم همش گذشته رو میکوبع تو سرم مدام اشتباهات بهم یاداوری میکنه تو وضع بدی باشم صد بار با زخم ز ...

ایوای فک کردم فقط مادر منم 

هعی 

انقد سرکوفت خوردم

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

مامان منم همش گذشته رو میکوبع تو سرم مدام اشتباهات بهم یاداوری میکنه تو وضع بدی باشم صد بار با زخم ز ...

میای تاپیک اخرم صحبت کنیم؟