2777
2789
عنوان

چقدر قسمت مرگ توی این دنیا دردناک هست

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 34 پست
من دارم ذره ذره نابود میشم حس میکنم خدا این صبر رو بهم نداده

منم ذره ذره داشتم نابود میشدم

قشنگ درک میکنم

من شفای عزیزم رو از امام رضا خواستم. رفتم حرمش دعا کردم

همین الان هم میگم امام رضا اگه تا اخر عمرم دیگه به من یه نیم نگاه هم نکنی، من تا تهش عاشقتم. همون یه بار که شفای مادر منو از خدا گرفتی برام کافیه...

تا اخر عمرم همین برام بسه

قشنگ میفهمم چی میگی

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتیکه پدر مادرت مریض باشن هر لحظه این فکر رو میکنی💔

عزیزم نگاهت به مرگ خیلی بده خب

فکر میکنی دور از جون اگر بمیرن ، تموم میشن؟ نه تازه زندگی اصلیشون شروع میشه. 

تو هم همینطور، همه‌مون..

کاش خدا بهم‌مرگ‌میداد تا از این زندگی خلاص بشم ، نمیدونم چرا خدا کسایی رو که راضی ب مرگ‌ هستن رو نمیکشه ولی اونایی که از زندگی راضین رو میکشه💔💔

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

منم ذره ذره داشتم نابود میشدمقشنگ درک میکنممن شفای عزیزم رو از امام رضا خواستم. رفتم حرمش دعا کردمهم ...

ممنون از درکت عزیزم 

واقعا سخته 

من همش میگم این دوران رو سپری کنم آخرش چی 

موضوعی. هست که باید باهاش کنار بیام 💔

اینو بارها توی سایت گفتم که توی قرآن اومده انسان روز قیامت میگه ای کاش خاک بودم ومن روزی هزار بار میگم چیه این انسان بودن 

خوشبحال حیوانات 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
ممنون از درکت عزیزم واقعا سخته من همش میگم این دوران رو سپری کنم آخرش چی موضوعی. هست که باید باهاش ک ...

🫂🫂

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

من از مرگ نمی ترسماینکه بعد از مگر چی میبینم،چه بلایی سرم میاد می ترسمچون نمی دونیم که چخبره و چطوری ...

ایشون از مرگ نمیترسه

از مرگ عزیزانش میترسه‌.‌..

این دو تا مسئله زمین تا آسمون فرق داره

ایشالا کسی تجربه نکنه

عزیزم نگاهت به مرگ خیلی بده خبفکر میکنی دور از جون اگر بمیرن ، تموم میشن؟ نه تازه زندگی اصلیشون شروع ...

فعلا نمیتونم شعاری صحبت کنم 

احساس درونیم توی این لحظه اینَطوری هست 

حس اینکه نداشته باشمشون خیلی اذیتم میکنه 

ایشون از مرگ نمیترسهاز مرگ عزیزانش میترسه‌.‌..این دو تا مسئله زمین تا آسمون فرق دارهایشالا کسی تجربه ...

می دونم عزیزم متوجه شدم☺️

دیدگاه خودم رو نسبت به مرگ گفتم

چه مرگ خودم چه عزیزانم

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]