2777
2789

تایپک و ممکنه بخونه 

بارها من تاکید کردم مامانم تاکید کرده تا زمانی که از چهار چوب زندگی ت مطمئن نشدی بچه نیار شوهرش مرد خوبیه اما استقلالی از خودش نداره منظور روی امواله شه نزدیک ۸ ساله ازدواج کردن با اینکه بهترین خونه رو داره طبقه پایین مادرشوهر ش زندگی میکنه هر سری هم وعده دروغ میداد که میریم از همه لحاظ به خواهر و بچه ش میرسه اما خوانواده ش نمیزارن از اینجا بلند شن 

حالا زیر پای خواهر ساده من رفته که بیا بچه دوم رو بیاریم خانواده ش یه مشت تازه به دوران رسیده ن تنش هایی داشتن از زمان نامزدی و تا عروسی 

حتی یکی دوماه بعد عروسی ما خواستیم طلاق شو بگیریم ناخواسته باردار شد 

امروز هم اومده بود خونه مون کلی نصیحت ش کردیم حتی مامانم گفت شوهرت باید از اینجا بلند شه یا سند خونه رو به اسم ت بزنه اینا بهت کلک میزنن 

نگین به شما ربطی نداره اتفاقا داره ما نمی خوایم اگه خدای نکرده بعدا به مشکل برخوردن هیچ راهی برای برگشت نداشته باشه 

خواهر م سنی نداره جوون چرا باید ۷ لایه شکمش و بخاطر یه بچه پاره کنه 

چرا خواهرم اینقدر ساده س همسن هاش دائم در حال پیشرفت ن خواهر من شده دستگاه جوجه کشی 

خواهش می کنم نصیحت ش کنید بهش بفهمونید استقلال مالی خیلی مهمه شوهر آدم باید عرضه نگهداری از اموال شو داشته باشه نه هرکس و ناکسی براش تصمیم بگیره

عزیزم خواهر شما مشکل یا ناتوانی ذهنی داره خدایی نکرده!؟؟؟ اگه خیر. پس باید بدونی اونم به اندازه شما بالغه و میتونه برای زندگی خودش تصمیم بگیره و مسئول زندگی خودشه

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه به شما ربط داره زندگی خواهرتون به خانواده دامادمون هم ربط داره زندگی پسرشون 

وقتی اون ربط نداره این هم نداره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ب نظرم شما دارید زندگیش رو وارد تنش می‌کنید..اگه حالش اونجا خوبه خرابش نکنید

تازه معمولا زنا وقتی دو یا سه تا بچه بیارن حرفشون مورد مقبولیت بیشتری داره....ب قولی جا پاشون محکم میشه

البته برای خواهر شما این شکلیه، چون شوهرش مشکل اخلاقی نداره

خواهر استارتر 

به حرف کسی گوش نده

خودت صلاح زندگی خودت رو بهتر میدونی 

وقتی همه چی برات فراهمه با حرف اینا زندگیت و بهم نزن 

فرزند آوردی فقط به زن و شوهر مربوطه 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

عزیزم خواهر شما مشکل یا ناتوانی ذهنی داره خدایی نکرده!؟؟؟ اگه خیر. پس باید بدونی اونم به اندازه شما ...

چه ربطی داره آدم یه اشتباه رو دو بار که تکرار نمیکنه خواهر من از سرداماد مونم زیادیه شما که نمی دونی چقدر تنش با این خانواده بی فرهنگ داشتیم 

الانم رفتن زیر پای داماد مون که خواهر مو راضی کرده یه پسر براش بیارن 

تخت پادشاهی ..خمی شون بی وارث می مونه 

اگه به حال خودش بزاریم این اشتباه و تکرار می کنه سرش به سنگ خورد برمیگرده می گه غلط کردم 

بنظرمشما و مادرت دقیقا مثال خاله خرسه هستید و دارید زندگیش رو خراب میکنید طفلک خاهرت وشوهرش فکنم روانشون رو به نفا دادین 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

خواهرش به این فک کن ی درصد تو زندگیت اگر خدایی نکرده روزی شد به مشکل خوردی با شوهر بچه ننت چنتا بچه ی طفل معصومو اسیر نکنی این وسط یکی باشه حداقل میتونی حضانتشو بگیری برش داری .مستقل شو پیشرفت کن من مادر چنتا بچه اینو بهت میگم بچه باعث میشه تو زندگیت جاهایی ک حتی حق باهاته سکوت کنی چون ادمی ک بدون اینکه بخواد به این دنیا اوردی و در قبالش مسوئلی پس شده از خودت بزنی براش باید بکنی این کارو 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

خودشون باید به این آگاهی برسن شما بگید بعد یه مدتی فکر میکنه که خدای نکرده دارین تو زندگیش دخالت میکنید از شما زده بشه و شاید تو ظاهر نشون نده اگه خودش از زندگیش راضی نبود به هیچ وجه فکر بچه دوم رو نمیکردخودش حتما راضیه

چه ربطی داره آدم یه اشتباه رو دو بار که تکرار نمیکنه خواهر من از سرداماد مونم زیادیه شما که نمی دونی ...

خواهرت باید تصمیم بگیره وسلام

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

ب نظرم شما دارید زندگیش رو وارد تنش می‌کنید..اگه حالش اونجا خوبه خرابش نکنیدتازه معمولا زنا وقتی دو ...

نه والا بارها شده ناراضی بوده دائم سرشون توی زندگی خواهر منه 

جای پا برای کسی سفت میشه که سر و زبون داشته باشه 

خواهر بیچاره من دلش صافه 

ازش سواستفاده میشه 

الان جاری ش توی کاخ زندگی می کنه خونه خواهر من انگار دخمه س 

ما نگران یم بعدا به بهانه بچه خواهر مو ضعیف گیر بیارن اذیت ش کنن سابقه طولانی توی این زمینه دارن 

چون واقعا آدم با دو تا بچه راه برگشتی به خونه پدر نداره 

عزیزم این زندگی خواهرت و همسرشه 

همونقدر که دخالت خانواده شوهر خواهرت بده دخالت شما هم بده 

زندگی خودشه ،شاید خودش بچه دوست داره 

شاید اونقدر که شما از بیرون اوضاع رو بد میبینین برای خواهرت بد نباشه

اجازه بدین ادما برای خودشون زندگی کنن