2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا ؟ نگو عاشقش بودی و عاشقش موندی؟

نه ازش متنفرشدم

ولی چاره ای نداشتم جایی نداشتم برم 

وضعییت مالی پدرم خیلی بده و مجبور بودم بمونم 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
خدا نکنه خیانت ببینی ولی اگر دور از جون دیدی بازم سر قول و قرارها هستی؟

نه خیانت خط قرمزمون هست

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

بلهبخشیدمش

چطور بخشیدی من به جنون رسیدم تراپیستم میرم ولی فایده نداره باورت میشه سه ماهه تو ماشینم نمیشینم به لباساش دست نمی‌زنم مسواکشو از تو جا مسواکی انداختم بیرون 

چطور بخشیدی من به جنون رسیدم تراپیستم میرم ولی فایده نداره باورت میشه سه ماهه تو ماشینم نمیشینم به ل ...

الهی بمیرم برات 

خیانتش در چه حد بوده

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

یا خدا مادرشوهر من ۹۰ سال عمر نکنه؟ شوهر منم مثل بابای توعه پا دوی مادر و خواه اشه چون تک پسره و باب ...

والا من خانواده پدریم همه فسیل هستن همه سنو سال دار بعد جالب این جاست شوهر دومم مادر بزرگم مرد ولی این نمرده من بابام یه داداش ناتنی داره این حروم زاده تو بچگی رو مادر من چشم داشت مامانم به بابام گفت بابام گفت تو خراب بودی به علاوه این که اون حروم زاده رو مادر من چشم داشت که داداشم سمت تو اومده الان بعد از مردن باباش اندازه ۶۰میلیارد بهش ارث رسیده از خدا میخوام کسی دخترش رو نگیره و هیچ وقت زندگی نکنه و آواره خیابون ها بشه من خود بابام یه آدم بی غیرت هست

اها خب از اول اینو بگو عزیزم الان چطورید باهم ؟؟ بازم خیانت میکنه ب نظرت پشیمونه یا نه؟

الان خیلی پشیمونه و همش داره جبران میکنه هرچی داشته به نامم زده کلی پول وطلا 

منم ظاهری باهاش خوبم 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
زن صیغه کرده بود قبل از عید

خدا ازش نگذره