2777
2789
عنوان

حساب بانکی با سودخوب

128 بازدید | 10 پست

خانوما میخوام یه حساب بازکنم تو یک بانک خوب نظرتون چیه؟

بانک پارسیان خوبه درحال حاضرچون ۲۰درصد سود میده ولی خب میترسم.چون نمیتونی هروقت خواستی پول واریزکنی یه تاریخ خاصی رو بهت میگه بداینک گفتن بعد عید تغییرمیکنه هم اینک کلا میترسم بخوام برداشت کنم ضرر کنم .میشه یه بانک خوب با سود روزشمار خوب بهم معرفی کنین مرسی🙄🙄

بانک شهر صندوق زرین

خداجونم همه رو مثل من به خواسته هاشون برسون 💘💗💋 ممنون که در مرداد 99 مجوز و مدرک مهمی که دنبالشیم رو بهمون دادی🤩💎🙏 بهترین روز زندگیم بود و همه خستگی هامون در رفت😇 خییییلی خوشحالممممم خدایا شکرت💕😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما تو بانک شهر حساب داریم، سپرده گنجینه زرین

روز شمار بین ۱۸ تا ۲۰ سود داره. حداقل هم ده تومن باید بذاری

یه سایت داره هر وقت بخوای میتونی پول بریزی و برداری. برداشتش تو ساعت اداری چند ساعته است اما واریزش وقتی درخواست میدی تا ثبتش دو سه روز وقت میبره. بانک معتبری هم هست آدم خیالش راحته

بعضي بانكها ميگن ٢٤ درصد تا ٢٦ درصد هم سود ميديم ولي الكيه

ديدم ميگما

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊
ما تو بانک شهر حساب داریم، سپرده گنجینه زرین روز شمار بین ۱۸ تا ۲۰ سود داره. حداقل هم ده تومن باید ...

منم تو بانک پارسیان صندق لوتوس هستم اونم ۲۰درصده خوبیش اینه ک حتما نباید ۱۰تومن باشه.۱تومن باشه بهت سودشو میده ولی میترسم.بعد عید یعنی کم نمیشه؟؟بد این صندقی ک میگی هم ی روز خاصیه عزیزم؟

منم تو بانک پارسیان صندق لوتوس هستم اونم ۲۰درصده خوبیش اینه ک حتما نباید ۱۰تومن باشه.۱تومن باشه بهت ...

والا بعد عید رو خبر ندارم، فوقش بعد عید کم شد پولتو منتقل میکنی بانک دیگه. روزشمار خوبیش همینه دیگه

روز خاصی نداره، شنبه تا چهارشنبه هر هفته میشه اما خب ثبت واریز توی سیستم سه روز کاری طول میکشه